Joep Eggink en Thomas van Wilgenburg van Van der Leeuw Optiek zijn enthousiast over het merk Anne & Valentin.
Joep Eggink en Thomas van Wilgenburg van Van der Leeuw Optiek zijn enthousiast over het merk Anne & Valentin. Foto: Jesper Neeleman

Dit weekend: Anne & Valentin-dagen bij Van der Leeuw

DELFT - Bij Van der Leeuw zijn ze verzot op de unieke brillen van het exclusieve Franse merk Anne & Valentin. Dit weekend organiseert de Delftse opticien speciale Anne & Valentin-dagen.

Bij Van der Leeuw zal dan een nog grotere collectie brillen en zonnebrillen van Anne & Valentin te zien zijn. In een speciaal ingerichte Anne & Valentin shop-in-shop vertellen de specialisten graag alles over dit authentieke en vooruitstrevende merk uit Toulouse. En uiteraard geven ze graag een gedegen advies.
Eén van die specialisten is Joep Eggink. "Wij zijn fan van het merk Anne & Valentin", begint hij. Waarom? "Omdat dit stijlvolle Franse merk zich onderscheidt met frisse vormen, kleur en materiaal gebruik. Brillen van Anne & Valentin hebben altijd iets meer durf en creativiteit. De monturen hebben een eigenzinnig design en bijzonder kleurgebruik."
Van der Leeuw is de enige winkel in de regio die dit Franse merk mag verkopen. De opticien aan de Oude Langendijk 1 heeft het hele jaar een grote collectie op voorraad. Tijdens de Anne & Valentin-dagen, zaterdag 4 februari van 09.00 uur tot 17.00 uur en zondag 5 februari van 13.00 uur tot 17.00 uur, heeft Van der Leeuw ook een grote collectie zonnebrillen in huis. "Ook die zijn super gaaf gemaakt", kan Joep Eggink alvast verklappen. "Best gedurfd en van hoogwaardige kwaliteit." Net als de reguliere brillen. "Het dragen van een bril is een feest en die liefde voor de bril staat ook bij Anne & Valentin bovenaan."
Om de feestvreugde dit weekend te vergroten krijgt iedereen die een Anne & Valentin-montuur aanschaft een speciale verrassing. Verder zijn er lekkere hapjes en drankjes, zodat ook de inwendige mens tijdens het advies en het bewonderen van al dat moois niets tekort komt. "Iedereen is welkom om vrijblijvend langs te komen, te kijken, brillen te passen en advies te krijgen", besluit Joep Eggink.

Meer weten? Kijk dan op de website www.vanderleeuwoptiek.nl.