De therapeuten Peter Lageweg (links) en Joop van Leersum in het therapiecentrum van KPR Delft op het Delftechpark 11.
De therapeuten Peter Lageweg (links) en Joop van Leersum in het therapiecentrum van KPR Delft op het Delftechpark 11. Foto:

KPR Delft biedt gratis intake voor iedereen
met rug- of nekklachten

Krullaards Perfect Reset (KPR) hielp al talloze patiënten van hun chronische klachten af. Dat doet KPR Delft met een bijzondere en doeltreffende methode.

KPR Delft pakt de scheefstand van het bekken aan. Dit is vaak de oorzaak van klachten, zoals nek- of rugklachten. Wijkt het bekken van zijn originele stand, dan gaat de wervelkolom de scheefstand corrigeren. Met alle vervelende gevolgen van dien. Patiënten die al jaren met rug- of nekklachten lopen, zijn bij KPR Delft altijd welkom voor een gratis intake. "Dan nemen we in 20 tot 30 minuten tijd de klachten door, doen we testen en kijken we welke methode bij hen succesvol kan zijn", zegt Joop van Leersum van KPR Delft. De behandelmethode met de Krullaards Perfect Reset Plaat is relatief nieuw. Hierdoor zijn mensen er nog weleens huiverig over. Ten onrechte, vindt Van Leersum. "Die plaat doet goed werk. En we merken dat, als patiënten het eens hebben getest ze daarna weer terugkomen met aanzienlijk minder klachten." Van Leersum merkt daarbij op dat de plaat niet alle klachten laat verdwijnen als sneeuw voor de zon, maar zeker in combinatie met andere behandelingen succesvol is. Mensen die al langere tijd rug- of nekklachten hebben, zijn welkom om een afspraak te maken voor een gratis intakegesprek bij KPR Delft op het Delftechpark 11. Meer weten? Kijk dan op www.kprdelft.nl of bel naar 06-31035181.