Stanislascollege Krakeelpolderweg staat voor leren op het hoogste niveau door de persoonlijke coaching.
Stanislascollege Krakeelpolderweg staat voor leren op het hoogste niveau door de persoonlijke coaching.

Stanislascollege Krakeelpolderweg: voor vmbo-leerlingen met ambitie

De school werkt samen met het bedrijfsleven en mbo's om leerlingen zo goed mogelijk voor te bereiden op een succesvolle loopbaan. Het leren gaat gepersonaliseerd. Daarbij worden leerlingen geholpen door een coach.

De lesdag
Elke dag begint met een opstartles met je eigen klas en coach in een vast lokaal. Hierna heb je drie lesblokken. Je werkt niet in lokalen, maar op vloeren. Op een vloer werk je aan meerdere vakken. Hier biedt Stanislascollege Krakeelpolderweg je de mogelijkheid om, binnen een duidelijke structuur, aan je leerdoelen te werken. Zo werk je op de NEW-vloer aan de vakken: Nederlands, Engels en wiskunde. Elke schooldag eindigt met een afsluitles. Je kunt dan extra uitleg krijgen of onder begeleiding van een docent verder werken aan je leerdoelen.
Laptop
Elke leerling krijgt een laptop (Chromebook). Die wordt op school en thuis gebruikt voor het onderwijs en om het logboek op bij te houden.
Zo zijn docenten en coaches op de hoogte van hoe het met je gaat. Eén keer per week heb je een persoonlijk gesprek met je coach over je voortgang.

Hoger niveau
Vakken die je goed afgaan, volg je op een hoger niveau (mavo). Dit kan een voordeel opleveren als je naar het mbo gaat. Omdat we nauw samenwerken met bedrijven en mbo's weten we precies wat jij nodig hebt om straks succesvol te zijn.

Meer informatie?
Bezoek de open dag op 11 februari van 10.00 uur tot 13.00 uur of neem een kijkje op de website.