Patrick van den Berg bij de nieuwe Suzuki Ignis, nu in de showroom bij Auto Nassau. (foto's: Martijn Linthorst)
Patrick van den Berg bij de nieuwe Suzuki Ignis, nu in de showroom bij Auto Nassau. (foto's: Martijn Linthorst) Foto: Martijn Linthorst

De Ignis is de nieuwe ultra-compacte SUV van Suzuki

DELFT – De Ignis is een nieuw model, waar Suzuki erg trots op is. De Suzuki Ignis is bij Auto Nassau leverbaar in diverse uitvoeringen. Kom eens langs bij het autobedrijf in Tanthof-West en maak een gratis proefrit.

De Suzuki Ignis is een ultra-compacte SUV, een afkorting die staat voor Sports Utility Vehicle. De Ignis biedt een nieuwe kijk op het leven en valt op door zijn karakteristieke design. "De auto heeft veel binnenruimte en is voorzien van de nieuwste veiligheidstechnieken", zegt eigenaar Patrick van den Berg. "Ik zou zeggen stoer, kleurrijk en eigenzinnig. Maar kom bij ons langs en vorm je eigen oordeel over deze auto."

Merken van A tot Z
Bij Auto Nassau staan er echter nog veel meer prachtige Suzuki-modellen in de showroom. Wat te denken van het andere Sports Utility Vehicle van dit merk, de Vitara. Een wat grotere SUV, die er uitspringt qua rijkwaliteiten en een verrassende aanschafprijs. Voor de Vitara ligt de prijs op 21.499 euro en de prijs van de Ignis is trouwens 14.499 euro. "Dan hebben we natuurlijk ook de Suzuki Celerio nog", geeft Van den Berg aan. "En de Baleno, die allebei uitblinken door geweldige rijeigenschappen."
Wie in deze periode bij Auto Nassau langs komt, profiteert van aantrekkelijke acties op de diverse modellen. Koop je een nieuwe Suzuki, dan krijg je standaard drie jaar garantie.
Voor dit bedrijf is service en kwaliteit heel belangrijk. Uiteraard is er een uitstekende deskundigheid en serviceverlening voor de merken Suzuki en Daihatsu. "Maar welk merk je ook rijdt, bij Auto Nassau word je altijd vakkundig geholpen. Voor alle merken van A tot Z, het onderhoud, schadereparaties, gewone reparaties en APK."
Van den Berg houdt nog even voor zich om welk model het gaat. Om daar achter te komen moet u maar even langs komen in de showroom. "Maar er is al een nieuwe Suzuki vanaf 10.799 euro."


Auto Nassau
Lagosweg 9
2622 CZ Delft
(015) 256 87 79
www.suzukidelft.nl