Gerdiene van Animals House Delfgauw, waar klanten een keur een dierenproducten vinden.
Gerdiene van Animals House Delfgauw, waar klanten een keur een dierenproducten vinden. Foto:

Animals House heeft voer, benodigdheden èn een passie voor dieren

DELFGAUW – Animals House Delfgauw is al ruim tien jaar een vertrouwd adres voor dierenvoeding en benodigdheden. De dierenspeciaalzaak aan het Gouden Rijderplein heeft meer dan menigeen denkt.

Animals House bestaat alweer tien jaar. In 2015 namen Gerdiene en haar man Chris de winkel over. Gerdiene had altijd al een enorme passie voor dieren. Dat begon als klein meisje al. "Als ik toen een vogeltje op straat vond, nam ik het mee naar huis om te gaan verzorgen", vertelt Gerdiene. Haar vader vertelde dat, als ze later groot was en uit huis zou gaan, een huis vol dieren kon nemen. "Dat wilde ik heel graag. Maar mijn man is allergisch." Gelukkig kwam er anderhalf jaar geleden een dierenwinkel op het pad. "Via via vernamen we dat de eigenaar ging stoppen. We raakten met hem in gesprek en hebben toen de sprong gewaagd. Het is een avontuur. Erg leuk."
Het bevalt het ondernemersechtpaar uitstekend in het gezellige winkelcentrum Emerald. Het enige lastige is dat de dierenspeciaalzaak niet helemaal lekker in de loop zit. De ingang bevindt zich bovendien niet aan de binnenkant van het winkelcentrum. Klanten moeten buitenom, langs het water, om bij Animals House te komen. Als ze de winkel eenmaal hebben gevonden, vinden ze een keur aan dierenproducten. "We hebben hier van alles en nog wat", vertelt Gerdiene. "Van diervoeding tot dierbenodigdheden, zoals speeltjes, manden en riemen. We hebben veel voor honden, katten en knaagdieren, maar ook voor vogels. Zelfs aan buitenvogels is gedacht. Wat veel niet weten, is dat we ook allerlei diepvriesproducten hebben. We hebben zelfs glutenvrij hondenvoer, zonder geur-, kleur- en smaakstoffen. En dat voor een leuke en betaalbare prijs. Tevens zijn we officieel dealer van Caro Croc, Casa Fera, Impress Your Dog, Farmfood en Healthy Dog."
"We vinden het belangrijk dat de klant hier met een lach op het gezicht de winkel uitloopt. Dat 'ie goed is geholpen, even een praatje heeft kunnen maken. We willen dat klanten zich thuis voelen. Klanten worden hier niet als nummer, maar als mensen behandeld. We helpen ze graag, maar als rustig willen rondkijken is dat ook prima. Meer weten? Kijk dan op www.animalshouse.nl of kom gezellig langs!"