Ambiance Beauty heeft weer veel in huis om goed aan het nieuwe jaar te beginnen, zoals deze detox- en afslank-gerelateerde producten.
Ambiance Beauty heeft weer veel in huis om goed aan het nieuwe jaar te beginnen, zoals deze detox- en afslank-gerelateerde producten. Foto:

Begin het nieuwe jaar gezond en slanker met Ambiance Beauty

Mooier, slanker èn verantwoord het nieuwe jaar in? Dat kan, met Ambiance Beauty. Deze Delftse schoonheidsalon heeft komende tijd alles in huis om het jaar goed te beginnen.

'Gezonder eten' en 'meer bewegen' staan allebei in de top 5 van goede voornemens. Vrijwel iedereen die dit al eens heeft geprobeerd, weet dat er altijd zones op het lichaam zijn waar het vet maar niet wil verdwijnen. Cryotherapie biedt in deze probleemgebieden uitkomst. "We hebben hiermee afgelopen 2 jaar fantastische resultaten behaald", vertelt Nadine Ruijgrok van Ambiance Beauty. Bij cryotherapie worden vetcellen bevroren, waarna ze afsterven. Omdat kou verdooft, voel je dit nauwelijks. Het effect merk je daarentegen wél. "Wie op deze manier van een buikje of love-handles af wil komen, verliest gemiddeld zo'n 0,5 tot 4 centimeter per behandeling", weet Nadine. "Onze methode is veilig en veel minder ingrijpend dan liposuctie. Als je met sporten en gezonden voeding al wat kilo's kwijt ben geraakt, is cryotherapie de kers op de taart om het plaatje af te maken."

Detox-programma
Ambiance Beauty heeft komende tijd meer te bieden om het jaar slanker te beginnen. Zo biedt het een zeer toegankelijk elf daags detox-programma. "Met dit detox-programma maak je een vliegende start", geeft Nadine aan. "Het zorgt ervoor dat de conditie van de lever en nieren worden geoptimaliseerd en je van een suikerverbranding weer in de vetverbranding komt. En dat is niet alleen bevorderlijk maar ook noodzakelijk om effectief en blijvend af te vallen."
Wat het verliezen van kilo's betreft: veel mensen gaan zelf aan de slag maar weten helaas niet altijd hoe je dit verantwoord kunt doen. Maaltijden overslaan of belangrijke macro nutrienten voor lange tijd weglaten is echt onverantwoord. Je lijf heeft energie nodig en gaat bezuinigen, met als gevolg dat je je uitgeput voelt en van het minste of geringste aankomt omdat je stofwisseling een bende is. De medewerksters van Ambiance Beauty kunnen je helpen bij het maken van de juiste keuzes.

Ontwikkeling in Beauty
Ook de wereld van cosmetica is aan verandering onderhevig. Die ontwikkeling zal ook komend jaar doorgaan. Het merk Sepai, verkrijgbaar bij Ambiance Beauty, speelt hier uitstekend op in. Het merk is ontwikkeld in Spanje waar momenteel veel innovaties vandaan komen. Sepai ontwikkelde een productlijn met behulp van wetenschappelijk onderzoek naar huidveroudering. Met deze kennis is een complex ontwikkeld dat de vijf meest voorkomende oorzaken van huidveroudering bestrijdt. Daarbij komt dat de producten voor 99 procent uit pure werkzame stoffen bestaat, waar het gemiddelde cosmeticaproduct vaak de 40 procent nog niet haalt. De rest is vulstof. "Wat dat betreft merk je vandaag de dag wel veel meer bewustwording in de cosmetica", weet Nadine. Er worden geen vervuilende stoffen meer gebruikt in onze cosmetica. Dit heeft grote voordelen bij het voorkomen van huidreacties, is veel beter voor ons milieu en vrijwel alle verpakkingen worden gerecycled.
Eveneens nieuw is de ontwikkeling waarbij je je eigen DNA kunt laten onderzoeken. Vervolgens krijg je een uitgebreid rapport met daarin beschreven welke producten of behandelingen voor jouw lichaam wel en niet werken. Met zo'n rapport, dat enkele klanten al hebben laten maken, kan Ambiance Beauty nóg beter voor iedere klant de producten op maat samenstellen.

Meer informatie
Benieuwd?
Kom voor meer informatie gerust eens langs bij Ambiance Beauty in de Oude Kerkstraat 5, bel naar 015 2133 133 of kijk op www.ambiancebeauty.nl.