Blue Sunday, een samenwerking die Delftse ondernemers met een blauw hart zijn aangegaan, gaat zondag 15 januari op de sportieve en gezonde tour.
Blue Sunday, een samenwerking die Delftse ondernemers met een blauw hart zijn aangegaan, gaat zondag 15 januari op de sportieve en gezonde tour. Foto: Jesper Neeleman

Een sportieve en gezonde Blue Sunday

DELFT - De Blue Sunday staat zondag 15 januari in het teken staan van gezond, sportief en feel happy. Voor veel mensen is januari de maand om de sportieve voornemens op te pakken en een gezonde koers te gaan varen wat betreft voeding en levensstijl. Daarom zullen volgende week allerlei sportieve en gezonde activiteiten in de binnenstad worden georganiseerd. Winkels serveren smoothies, er zijn stoelmassages, adviezen op het gebied van gezond eten en bewegen, maar je kunt ook zomaar ergens een gratis knuffel, gelukskoekje of een mandarijn krijgen. Dit alles wordt ondersteund door 'feel happy-deuntjes' van singer-songwriters. De horeca heeft gezonde lunches en diners op de kaart staan. Kijk voor het programma op www.facebook.com/bluesundaydelft.