Een bezoek aan Thermen Holiday in Schiedam is puur genieten.
Een bezoek aan Thermen Holiday in Schiedam is puur genieten. Foto:

Genieten bij Thermen Holiday Schiedam, gewoon omdat het kan

Gaat u gebukt onder drukke werkdagen en deadlines? Of moeite om u aan uw goede voornemens te houden. Kom dan naar Thermen Holiday en geniet nu van extra voordeel tijdens de wintermaanden.

Breng uw winterdagen warm door bij Thermen Holiday. En voor de lezers van Delft op Zondag hebben we nu zelfs een hele mooie actie: sauna-entree voor maar 12 euro 50. Reserveer uw sauna-entree via de link www.thermenholiday.nl/delftopzondag.
Thermen Holiday is hét wellness resort van de Randstad. U kunt gebruik maken van maar liefst twaalf heerlijke sauna's, verschillende baden en whirlpools, een prachtige tuin en eten in ons sfeervolle restaurant. Echte aanraders zijn de Kelosauna waar de grootste saunakachel ter wereld staat, de mythische Hobbitsauna en onze befaamde Löyly-sessies (opgietingen, feestjes in de sauna). Een dagje Thermen Holiday is dus puur genieten!

Thermen Holiday Beauty
Thermen Holiday beschikt ook over een hoogwaardig Beauty instituut, waar u met of zonder sauna bezoek gebruik kunt maken van de meest luxe Beauty- en Massage-behandelingen. Wij zijn gespecialiseerd in diverse hoogwaardige beauty behandelingen, zoals Velashape (tegen cellulite), definitief ontharen (maak uzelf zomerklaar), microdermabrasie (huidverjonging) en onze aangeprezen, ontspannende Babor-gezichtsbehandeling. Houdt u echter meer van een goede massage?
Dan bent u bij Thermen Holiday ook zeker aan het goede adres. Van een stevige sportmassage, tot een combi-behandeling (sport-, klassiek- en hotstone), alles is mogelijk in hét wellnessresort van de Randstad.
Bekijk de website www.thermenholiday.nl voor meer informatie over onze sauna's en behandelingen en plan uw bezoek.
Therman Holiday is gevestigd aan de Prinses Beatrixlaan 10 in Schiedam en is zeven dagen per week geopend van 10.00 uur tot 23.00 uur. We hebben ook speciale badkleding- en damesdagen, deze staan vermeld op onze website.
Bel verder voor meer info naar 010 - 449 3250.