Occasion-specialist Nick Sterker bij de Top Occasion Mercedes-Benz CLA 180 Shooting Break.
Occasion-specialist Nick Sterker bij de Top Occasion Mercedes-Benz CLA 180 Shooting Break. Foto: Martijn Linthorst

Zoekopdracht en een snelle match bij Autobedrijf Harteveld

PIJNACKER – Autobedrijf Harteveld aan de Delftsestraatweg 26C is tegenwoordig aangesloten bij Cars&Joy. Door zich aan te sluiten bij deze landelijke organisatie, heeft het bedrijf een occasion-voorraad die vele malen groter is.

"De reikwijdte wordt groter en dat past bij deze tijd", zegt occasion-specialist Nick Sterker. "Een persoonlijke zoekopdracht levert niet alleen een sneller en beter, maar waarschijnlijk ook een scherper geprijsde match op!"
Bij Harteveld is er een snelle roulering van occasions, niet alleen van de hoofdmerken Saab, Subaru en Volvo, maar ook van bijvoorbeeld merken als Mercedes en MINI. "Onze hoofdmerken staan hier in de grote showroom", zegt Sterker. "Het pand op het achterterrein is bestemd voor occasions van alle denkbare andere merken. We hebben occasions in prijsklassen die lopen van 7.000 tot 34.000 euro. Bij die duurste prijsklasse moet je dan denken aan een Mercedes van twee jaar oud, die voorzien is van alle opties. Een ander voorbeeld is de Mercedes-Benz CLA 180 Shooting Break met bouwjaar 2015. Met een kilometerstand van 26.500 en voorzien van onder meer een navigatiesysteem, een wegklapbare trekhaak en een systeem om automatisch in te parkeren. Deze auto staat in de showroom met een prijskaartje van 29.950 euro! En meer betaalbaar is dan de MINI met een prijs van 6.950 euro."
Welke occasion u ook kiest, de auto wordt door Harteveld altijd helemaal rijklaar afgeleverd, mèt een nieuwe APK en een uitstekende controle van de vloeistoffen. "Auto's die buiten de fabrieksgarantie vallen, zijn aan te schaffen met zes of twaalf maanden BOVAG-garantie." Is de auto eenmaal aangekocht, dan is natuurlijk heel belangrijk: betaalbaar en goed gepland onderhoud en mobiliteitsgarantie bij pech onderweg. "Dat is wat wij bieden aan de eigenaren van willekeurig welk merk", gaat hij verder. "En Cars&Joy voegt daar de joy-factor aan toe." Telefoon: (015) 256 51 00. Internet: www.autobedrijfharteveld.nl.