De therapeuten Peter Lageweg (links) en Joop van Leersum in het therapiecentrum van KPR Delft op het Delfttechpark 11 in Delft.
De therapeuten Peter Lageweg (links) en Joop van Leersum in het therapiecentrum van KPR Delft op het Delfttechpark 11 in Delft. Foto:

Langdurige klachten verdwijnen in korte tijd bij KPR Delft

Krullaards Perfect Reset (KPR) hielp al talloze patiënten van hun chronische klachten af. Dat doet KPR Delft met een methode die even wonderbaarlijk als doeltreffend is.

Sommige patiënten kampen al jaren met nek- of rugklachten. Wat voor therapie ze ook volgen, ze komen er maar niet vanaf. Niet zelden worden zulke klachten veroorzaakt door scheefstand van het bekken. "Het hele lichaam komt samen in de wervelkolom", legt fysio- en manueel therapeut Peter Lageweg van KPR Delft uit. Wijkt het bekken af van z'n originele stand, dan gaat de wervelkolom die scheefstand corrigeren. Met allerlei vervelende gevolgen van dien. Het goede nieuws is: komt het bekken weer recht te staan, dan kunnen die vervelende gevolgen weer verdwijnen als sneeuw voor de zon. Voordat KPR Delft aan de slag gaat, wordt gemeten of en hoe scheef het bekken staat. Is dat het geval, dan kan de patiënt op de Krullaards Perfect Reset plate gaan staan. "Door middel van sensorische prikkels, die geen pijn doen, gaat het bekken weer recht staan", vertelt Lageweg. Dit gebeurt tijdens drie korte behandelingen. Bij sommigen verdwijnen klachten al na één behandeling. Sommigen komen er nooit helemáál vanaf. "Maar in vrijwel alle gevallen geeft de behandeling verbetering. Mensen begrijpen vaak niet hoe zo'n korte behandeling zó veel effect kan hebben. Dat is ook bijna niet uit te leggen. Eén van de eerste patiënten die ik heb behandeld had al geaccepteerd dat ze nooit meer helemaal van haar rugpijn af zou komen. Ze kwam nog maar amper haar huis uit. Maar na één behandeling had ze al geen klachten meer en momenteel maakt ze regelmatig lange wandelingen." Mensen die al langere tijd rug- of nekklachten hebben, zijn welkom om een afspraak te maken voor een gratis intakegesprek. Dan wordt gekeken of de klachten ontstaan in de wervelkolom of het bekken en of KPR Delft hierbij kan helpen.
Meer weten?
Kijk dan op www.kprdelft.nl of bel naar 06 3103 5181.