Voedingscoach Joan Westgeest.
Voedingscoach Joan Westgeest. Foto:

Genieten en toch afvallen met 'Joan coacht je'

Wil je het nieuwe jaar goed beginnen en de nodige kilo's afvallen? Maak dan eens een afspraak met voedingscoach Joan Westgeest.

Sinds augustus 2016 werkt zij als voedingscoach in haar praktijkruimte aan de Koornmarkt 78 in Delft. "Als ervaringsdeskundige weet ik wat PowerSlim met persoonlijke begeleiding voor je kan doen", vertelt ze. "Ik ben zelf enthousiast geworden en wil graag mijn ervaring inzetten om andere mensen te helpen. Als coach ga ik samen met jou op zoek naar de oorzaken van jouw overgewicht en hoe we dit kunnen aanpakken. Ik kan je helpen met het afvallen en het ontwikkelen van een gezonde levensstijl. Zodat je weer lekker in je vel zit, je fit voelt en op gewicht blijft", aldus Joan.

Manier van leven
"PowerSlim is géén dieet en kent geen shakes", legt Joan Westgeest uit. "Het is een manier van leven waarbij je niet minder gaat eten, maar ánders leert eten. Tijdens een intakegesprek krijg je uitleg over PowerSlim en daarna kom je iedere week wegen en meten. Als je op gewicht bent, begeleid ik je nog een jaar lang gratis."

Meer informatie
Kijk op de website www.joancoachtje.nl voor meer informatie of maak een afspraak met Joan.