De strijd en passie druipt er vanaf en dat maakt deze foto volgens fotograaf Roel van Dorsten tot de mooiste sportfoto die hij afgelopen jaar voor Delft op Zondag maakte.
De strijd en passie druipt er vanaf en dat maakt deze foto volgens fotograaf Roel van Dorsten tot de mooiste sportfoto die hij afgelopen jaar voor Delft op Zondag maakte. Foto: Roel van Dorsten

De mooiste foto's van het afgelopen jaar,
volgens onze fotografen

DELFT – Nog één keer, en nu echt voor de allerlaatste keer, blikken we terug op het jaar 2016. Met de mooiste foto's van het afgelopen jaar, volgens onze fotografen zelf.

Naam fotograaf:
Roel van Dorsten
Waar: Hoofdveld Vitesse Delft
Wat: Finale DSW / RODI Media Delftse 16-23 jarigen competitie

"De finale van de DSW / RODI Media Delftse 16-23 jarigen competitie ging dit jaar tussen Wippolder en Wilhelmus", vertelt Roel van Dorsten. "De wedstrijd werd een echt spektakelstuk, precies zoals een finale hoort te zijn. Met doelpunten aan beide zijden, volop strijd, passie, knokkend voor elke meter, soms prima voetbal. Vooral de neutrale toeschouwer zal deze avond genoten hebben. Deze foto is er één van velen, die beantwoorden aan de hierboven beschreven 'wil om te winnen-mentaliteit' van die avond. Overigens won Wippolder de finale, die in 2-2 eindigde, na het beter benutten van de strafschoppen."