Masseurs Marijn van de Vegt en Marian Damshuiser van Balans en Reflectie
Masseurs Marijn van de Vegt en Marian Damshuiser van Balans en Reflectie

Ervaar de helende werking van massage bij Balans en Reflectie

DELFT - Meer ontspanning, aandacht en rust: veel mensen ervaren dit als het positieve effect van massage. Centrum Balans en Reflectie, aan de Nieuwe Langendijk 3, geeft op 11 januari een informatieavond over de verschillende massagecursussen en individuele behandelingen.

"Massage is veel omvattend", vertelt therapeut Marian Damshuiser. "Het is praktisch, helend, goed voor jezelf en je wordt er blij van." Terwijl ze dit vertelt knikt haar collega Marijn van de Vegt bevestigend. "Mensen knappen echt op na een behandeling. Ze zien er anders uit als ze weggaan, hun gezicht is opener, zachter, tevredener. Het leuke is dat die kant van hen er natuurlijk al was. Maar die moest even wakker worden geschud omdat het lichaam door teveel spanning onder druk stond."
Zowel Marijn als Marian geven polariteitsmassages en hebben daarnaast hun eigen specialisatie. Marijn is ademhalingstherapeut en lichaamsgericht therapeut en werkt met mensen die op een of andere manier zijn vastgelopen in hun leven. Hij maakt ze bewust van de spanning in hun ademhaling, houding en bewegingen zodat ze meer inzicht krijgen in zichzelf en de keuzes die ze maken. Massage kan hierbij ondersteunend werken. Indien nodig wordt er samengewerkt met een psychotherapeut uit het centrum NLD3.
Marian biedt naast polariteitsmassage ook sport- en diepe bindweefselmassage aan. "Als mensen echt vastzitten kan ik met deze verschillende methodes op alle lagen van het lichaam werken. Zodra de spanning vrijkomt kun je weer meer in balans komen. Veel mensen ervaren dan ook een hernieuwde energie. Bovendien voelen ze hierna het zelf steeds beter aan als ze weer spanning opbouwen. Soms komt iemand dan ook terug voor 'groot onderhoud'."
Met gemiddeld zes behandelingen ondersteunen Marijn of Marian mensen bij het hervinden van hun balans.

Informatieavond op 11 januari
Op woensdag 11 januari om 20.00 uur kunnen bezoekers bij Balans en Reflectie uitleg krijgen over de individuele behandelingen en kennismaken met de cursus Hoofd-, nek- en schoudermassage van twee avonden (start op 1 februari) en de Basiscursus van acht avonden of vier dagen (start op 8 februari en 6 mei). Ook kunnen de bezoekers proefbehandelingen krijgen, waardoor ze het effect van massage zelf kunnen ervaren.
Wil je meer informatie? Kijk op www.balansenreflectie.nl of bel 0622366377.