Verkoopadviseur Robert den Toom bij één van de Jeep-modellen. (foto's: Martijn Linthorst)
Verkoopadviseur Robert den Toom bij één van de Jeep-modellen. (foto's: Martijn Linthorst) Foto: Margreet van Swieten

Jeep: opvallend nieuw merk in de showroom van Preuninger Haagland

YPENBURG – Jeep in de showroom van Preuninger Haagland. Het zal veel mensen misschien vreemd in de oren klinken, maar toch is het sinds kort een feit. En heel raar is deze combinatie van dit Italiaans georiënteerde autobedrijf en Jeep toch ook weer niet.

Het merk Jeep is namelijk al weer een tijd onderdeel van de Fiat Groep. De merken vullen elkaar goed aan en de verschillende modellen hebben niet zelden overeenkomstige onderstellen of motoren. Jeep heeft een plaats gekregen in de, ook al Italiaanse, Alfa Romeo-showroom van het grote bedrijfspand in Ypenburg. "Daar komen straks alle Jeep-modellen te staan", zegt verkoopadviseur Robert den Toom. "Dat zijn de Renegade, Cherokee, Grand Cherokee en de Wrangler."
Het sportieve Alfa Romeo gecombineerd met het stoere en 'vierwiel-aangedreven' van Jeep. "De naam Jeep is heel bekend", gaat Den Toom verder. "Maar vaak wordt die naam gebruikt als soortnaam, om een terreinwagen aan te duiden. Jeep is echter een bekend merk, waarvan alleen de Wrangler een pure terreinwagen is. Daarmee kun je op het echt ruige terrein rijden." In de werkplaats worden alle monteurs bijgeschoold om ook Jeep-modellen te onderhouden. Dus voor service, onderhoud en schadereparatie, kunt u bij Preuninger Haagland terecht (ook voor Chrysler en Dodge). Voor vragen over Jeep kunnen mensen altijd bellen of mailen. "En vol verwachting kijken we ook uit naar de komst van het allernieuwste Jeep-model in onze showroom", zegt hij. "Dat model zal Compass gaan heten, maar daar is verder nog niets over bekend gemaakt. We hopen dat de Compass halverwege 2017 bij ons in de showroom staat."
Het verkoopteam van Preuninger Haagland ontvangt u graag in de showroom. En helpt u vervolgens graag bij het kiezen van de juiste Jeep.


Preuninger Haagland
Laan van Waalhaven 417
2497 GM Den Haag-Ypenburg
(070) 307 39 50
info@preuningergroep.nl
www.preuninger.nl