Hans van Dijk:
Hans van Dijk: "Onze premium cartridges zijn net zo goed al die van de fabrikant." Foto: Esdor van Elten

Cartridge Corner doet meer dan inktpratronen vullen

Cartridges voor uw inkjetprinter zijn duur, zeker als u altijd de originele cartridges van de printerfabrikant koopt. Gelukkig kunt u bij Cartridge Corner aan de Krakeelpolderweg 44 uw lege inktpatroon inruilen voor een hervuld exemplaar. Dat is stukken goedkoper. "En bovendien milieubewust. Hergebruik zorgt voor minder afval in het milieu."
Wie denkt dat Hans dagelijks met een spuitje zit te priegelen om er nieuwe inkt in te spuiten, heeft het mis. "We gebruiken moderne machines om de cartridge helemaal schoon te maken. We sprayen de printkop en vervolgens wordt de patroon onder vacuüm gevuld. Zo is de cartridge altijd maximaal gevuld en presteert hij net zo goed als een nieuwe. We testen ze allemaal."
Particulieren lopen vaak bij Cartridge Corner langs. Behalve cartridges nemen ze vaak meteen nog wat andere supplies mee, zoals een kabeltje voor pc of telefoon, een geheugenkaartje of een oplader. Of ze komen voor een kleine reparatie of goed advies. Voor bedrijven heeft Hans een speciale monitorservice. "We houden op afstand de printer in de gaten en op het moment dat de inkt of toner dreigt op te raken, zorgen wij voor een nieuwe. Zo hoeft u nooit meer patronen op voorraad te hebben. Verder hebben we hier onze eigen premium-cartridges. Die zijn gegarandeerd even goed als de originele."

Afbeelding