De gloednieuwe Bronzen Hugo's, ontworpen door Loes van der Holst, zijn recent ook voorzien van een sokkel. Nu alleen nog het naamplaatje met de naam van de Bekendste Delftenaar 2016.
De gloednieuwe Bronzen Hugo's, ontworpen door Loes van der Holst, zijn recent ook voorzien van een sokkel. Nu alleen nog het naamplaatje met de naam van de Bekendste Delftenaar 2016. Foto: Loes van der Holst

Nog maar een paar dagen om te stemmen
op de Bekendste Delftenaar 2016

DELFT - Heeft u nog niet gestemd op de Bekendste Delftenaar 2016? Vul dan gauw de bon op deze pagina in of ga naar de website www.delftopzondag.nl.

De manier waarop hier kan worden gestemd, is vorige week tot vreugde van veel lezers sterk vereenvoudigd. En al gauw werden we weer ouderwets overspoeld met namen van Delftenaren die volgens onze lezers een plekje in de Top 100 verdienen.
Nog niet gestemd? Haast u dan naar een computer. Stemmen is een kleine moeite. Ga naar www.delftopzondag.nl, klik bovenaan of aan de rechterkant van de website op de Bekendste Delftenaar-banner, vul uw e-mailadres in en de naam van uw Bekendste Delftenaar 2016 in, druk op 'stem' en klaar is Kees. Het is tevens mogelijk de bon op deze pagina in te vullen en op te sturen of langs te brengen op ons kantoor aan de Energieweg 3 in Delft.
Stemmen kan nog tot en met dinsdag 3 januari. Daarna worden de digitale stemmen en de ingevulde bonnen geteld en verschijnt één gloednieuwe Top 100 van Bekende Delftenaren. In de krant Delft op Zondag van 8 januari wordt bekend wie de Bekendste Delftenaar 2016 is en welke 99 Delftenaren nog meer op de lijst staan. Iedereen alvast bedankt voor het stemmen!