Wie wordt hier door Charles van Harling geïnterviewd over haar rol in Nonsens?
Wie wordt hier door Charles van Harling geïnterviewd over haar rol in Nonsens? Foto: Jesper Neeleman

Maak kans op kaarten voor Nonsens

De voorstelling Nonsens gaat over 52 zusters, die per ongeluk zijn vergiftigd. De vijf overgebleven nonnen hebben dringend behoefte aan geld voor de begrafenissen en organiseren een benefietvoorstelling.

Ze huren een zaal en presenteren het publiek vervolgens een avond vol swingende songs, dansnummers, een poppen-act en een quiz…
Naast Moeder Overste Regina ( gespeeld door Marjolijn Touw), een voormalig circusartieste, zien we haar rechterhand zuster Futilia (Mariska van Kolck) die alles onder controle tracht te houden, de wereldwijze zuster Beyonce (Wieneke Remmers), zuster Amnesia (Brigitte Heitzer) die haar geheugen kwijt is omdat er een kruisbeeld op haar hoofd viel en tenslotte de novice zuster Pavlova (Renée van Wegberg) die soms wat onbehouwen is en eigenlijk ballerina wil worden.
Een heerlijke avond met puur en swingend amusement, gebracht door vijf zingende en dansende top-comédiennes.
Het Kasteeltje en de krant Delft op Zondag mogen twee kaarten weggeven voor de voorstelling van Nonsens op zondag 17 april om 20.15 uur in de Rijswijkse Schouwburg in Rijswijk. Wie kans wil maken moet de volgende vraag juist beantwoorden en dit uiterlijk aanstaande woensdag mailen naar
maakkansopkaarten@delftopzondag.nl. Welke actrice en musicalster wordt op de foto bij dit artikel door Charles van Harling geïnterviewd en speelt in het stuk Nonsens de rol van Moeder Overste Regina?