Chef Bas Hoog in actie, met links het eindresultaat. Tijdens Chaos aan de Schie laat hij proeven hoe goed hij is.
Chef Bas Hoog in actie, met links het eindresultaat. Tijdens Chaos aan de Schie laat hij proeven hoe goed hij is. Foto: Jesper Neeleman

Chef schittert tijdens Warm Winterlicht

Chef Bas Hoog schitterde op de Horecava met een uniek dessert - een mix van fruit, groenten en kruiden. Het prijkt op de menukaart van de nieuwe Chaos aan de Schie bij Lijm & Cultuur. De deuren van het pop-up restaurant gaan woensdag 3 februari open.

De eerste week is er meteen ook een warm cultureel onthaal met de supergrappige spetterende musical Urinetown.

Warm Winterlicht
Buiten is het winter, maar bij de Chaos aan de Schie #14 wacht je een warm welkom. In een decor van winterlichte tinten, ontwaar je warmbloedige accenten en tropische elementen. Een prachtige plek voor een diner met familie, collega's of vrienden. De winter was nog nooit zo licht en vrolijk. Kom genieten van de gerechten of bezoek een van de culturele activiteiten. Chef Bas Hoog heeft voor de Chaos een nieuwe kaart samengesteld. Een van de gerechten lanceerde Bas op de Horecava en gooide daarmee hoge ogen. Het nagerecht van mandarijn, wortel, pompoen, pecannoot, duindoornbes en kervel is uniek van samenstelling, ziet er prachtig uit en smaakt geweldig. De reacties waren lovend.

Urinetown
Het talent spat er van af. De zevenentwintig enthousiaste en zeer getalenteerde spelers van NuRT en het negenkoppig orkest - allemaal tussen de 18 en 25 jaar - laten de Centrale zinderen. In een absurd verhaal over een stadje waar privé toiletten verboden zijn komen grote thema's als liefde, corruptie en revolutie aan bod met veel humor en vrolijke musicalnummers. Te zien op 3, 4, 5 en 6 februari. Kaartjes zijn te koop via onze website en ook te krijgen met vooraf een daghap of driegangenmenu.

Praktisch
Het restaurant Experiment is op werkdagen open van 10.00 tot 17.00 uur voor koffie, werken, lunchen en loungen. Chaos aan de Schie is open op van woensdag tot en met zaterdag vanaf 17.00 uur. Meer informatie op www.chaosaandeschie.nl. Voor de actuele culturele agenda en kaarten zie www.lijmencultuur.nl.