Verkoopadviseur Peter Eggermont bij de vernieuwde KIA Sportage. (foto: Martijn Linthorst)
Verkoopadviseur Peter Eggermont bij de vernieuwde KIA Sportage. (foto: Martijn Linthorst) Foto: Martijn Linthorst

De KIA Sportage: groter en robuuster

DELFT – De vernieuwde KIA Sportage staat vanaf heden bij KIA Van Leeuwen in de showroom. De SUV Crossover van het Koreaanse merk is groter en robuuster geworden. Het model heeft een vanafprijs van 25.995 euro. Laat u informeren door het verkoopteam!

Het vernieuwde model is opvallend, met een in het oog springend design. Vooral het zijprofiel is indrukwekkend. De krachtige uitstraling wordt versterkt door een brutale voor- en achterkant. "De pluspunten zijn inderdaad een adembenemend design", vertelt verkoopadviseur Peter Eggermont. "En daarnaast heeft de vernieuwde Sportage een spraakmakend weggedrag. Het trekgewicht is verhoogd tot en met 1.900 kilogram."
Kortom, om met de woorden van Peter Eggermont te spreken, de KIA Sportage is een lust voor het oog en is sterk verbeterd. Belangstellenden moeten snel eens in de showroom komen kijken. "Dan vertellen we u graag meer over het autonome remsysteem, de automatisch te openen achterklep en rijbaan-assistentie", geeft Eggermont aan. "De Sportage is natuurlijk voorzien van een ingebouwd navigatiesysteem, waarbij zes gratis updates in de zevenjarige garantieperiode inbegrepen zijn."
De innovatieve, verbeterde elektrisch aangedreven stuurbekrachtiging zorgt voor een soepeler stuurgedrag, meer stabiliteit en een directere stuur-respons. Stuk voor stuk slimme, geavanceerde features, die de auto echt een meerwaarde geven. In het model is bovendien meer cutting-edge technologie verwerkt. Onder de motorkap een nieuwe 1.6 T-GDi motor en de nieuwe 7-traps DCT transmissie met dubbele koppeling. "Zoals bij iedere KIA, geldt er een garantie van Zeven Jaar op de KIA Sportage. Zeven jaar lang bent u dus verzekerd van mobiliteit van de hoogste kwaliteit", aldus Eggermont.
De KIA Sportage is ook beschikbaar in diverse GT-Line uitvoeringen. Deze stijlvolle en sportieve uitvoering is niet te missen, met zijn aluminium-look skid plates, zijn dubbele uitlaat en zijn nieuwe 'ice-cube' LED-mistlampen. De 19-inch lichtmetalen velgen maken het toch al indrukwekkende plaatje compleet.
De Picanto, een ander model van KIA, is momenteel met extra veel voordeel verkrijgbaar bij dit Delftse dealerbedrijf. Het voordeel op dit KIA-model kan oplopen tot 2.500 euro. Kom eens langs in de showroom!

KIA Van Leeuwen
Schieweg 53
(015) 256 08 79
www.kia-delft.nl