Delft op Zondag nu ook
online een aanwinst

DELFT – De website www.delftopzondag.nl is eind vorig jaar helemaal vernieuwd. De website is in een compleet nieuw jasje gestoken en nu nog mooier, overzichtelijker èn actueler. En weer helemaal van deze tijd.

De krant Delft op Zondag heeft al jaren een website waarop in het weekend alle artikelen uit deze krant online stonden. Later kwam daar het populaire 'Fotoalbum' bij, waarop vrijwel wekelijks honderden nieuwe foto's werden geplaatst die fotograaf Koos Bommelé op feesten, evenementen en andere bijzondere gebeurtenissen in de stad maakte.
De vernieuwde website Delftopzondag.nl heeft dit alles ook. Zo zijn hier momenteel honderden foto's van het carnaval in Kabbelgat en het Bluesfestival te bewonderen. Maar er is meer. Al enige weken verschijnen op Delftopzondag.nl dagelijks nieuwe en verse berichten over gebeurtenissen in Delft en het verspreidingsgebied van onze krant. Al dat lokale nieuws is goed nieuws voor regiogenoten die graag weten wat er gebeurt, is gebeurd of nog staat te gebeuren bij hen in de buurt.
Nieuw op de website is verder dat je via je Facebook-account kunt reageren op artikelen. En dat iedereen digitaal en zeer eenvoudig online door de hele krant kan bladeren.
Benieuwd? Pak dan gauw je smartphone, tablet of kruip achter de pc en surf naar www.delftopzondag.nl. En aanschouw dat Delft op Zondag ook op het digitale vlak altijd naar verbetering streeft.