Afbeelding
Foto:

Huis te koop: Delftweg 166, Rijswijk

RIJSWIJK – Ruim zes jaar geleden kwam André van Breugel wonen in dit tweekamer appartement. Op de derde verdieping van een kleinschalig complex. Met vanuit de woonkamer een prachtig uitzicht over de Schie. In oktober 2014 is hij getrouwd met Hanneke en sindsdien bewonen ze het appartement samen. "Het is een unieke plek, net buiten Delft", zegt André.

Het appartement is helemaal volgens het ontwerp van een interieurarchitect ingericht. Dit heeft de vorige bewoner laten doen. André en Hanneke waren er erg over te spreken en hebben alles gelaten zoals het was. "In de woonkamer staat bijvoorbeeld een gecombineerde eet- en werktafel, met daarboven een groot element dat op verschillende manieren licht kan verspreiden, onder meer met spots."
De eet- en werktafel heeft een prominente plaats in de woonkamer van 7.45 bij 4.00 meter. Het is een multifunctionele draaibare ronde eet- en computertafel, met een gedeeltelijk neerklapbaar tafelblad aan de keukenzijde. "We zitten er elke ochtend en eigenlijk alle eetmomenten op de dag. Ja het is heel mooi gedaan", zegt Hanneke. "De computerbedrading is bijvoorbeeld netjes via een kastje in de vloer geleid. Ook in de vloerbedekking zie je die ronde vormen steeds terug komen."
De moderne keuken is helemaal open. Oorspronkelijk stond er een muurtje tussen de keuken en de woonkamer, maar dat is weg gehaald. "Dat is gedaan voor het gemak", zegt Hanneke. "Het is praktischer en de kamer oogt lekker ruim."
De Siematic keuken is voorzien van luxe inbouwapparatuur, zoals een breed vier-pits gasfornuis met een afzuigschouw, een oven, een vaatwasmachine en een koelkast met vriesvak. "Aan de andere kant van de kamer heb je een deur naar het balkon", zegt André. "Op het zuidwesten, dus van de middag tot de avond zon. Er is elektrisch bedienbare zonwering. En natuurlijk dat prachtige uitzicht over het water, het Haantje en op de leuke bebouwing langs het Jaagpad. Vooral zomers zie je hier van alles voorbij varen, bootjes en binnenvaartschepen, maar ook regelmatig roeiers. Als er visite komt, dan is het balkon echt een trekpleister."
De slaapkamer bevindt zich aan de andere kant van het appartement. Deze is 4.33 bij 2.75 meter. Hoewel deze langs de galerij ligt, is er totaal geen geluidsoverlast. "In de flat wonen veel jonge stellen en ouderen", zegt Hanneke. "Het is hier heel rustig, je hoort zelden iets."
De badkamer is volledig betegeld, voorzien van een ligbad, een hangend toilet, een wastafel, een design radiator en de aansluiting voor de wasmachine. De CV-ketel is in 2015 vervangen. "In het appartement zelf is verder nog een berging", zegt André. "Beneden hebben we ook een eigen fietsenberging en we hebben op het achterterrein een eigen parkeerplaats."
André en Hanneke gaan in Langbroek wonen, vlakbij Wijk bij Duurstede, om wat dichter bij hun familie te zijn. Maar hier hebben ze altijd heel prettig gewoond, met het centrum van Delft dichtbij, net zoals diverse Delftse winkelkernen. "In de Bomenwijk en de Hof van Delft kun je van hieruit makkelijk boodschappen gaan doen", zegt Hanneke. "Je kunt er snel zijn."
Uitvalswegen en openbaar vervoer zijn dichtbij.

De zeer actieve VvE vraagt een maandelijkse bijdrage van 136,26 euro.
De vraagprijs voor deze woning is 159.000 euro k.k. Geïnteresseerd in deze woning? Voor meer informatie: Van Silfhout & Hogetoorn Wereldmakelaars, (015) 212 52 88 of www.vansilfhout.nl.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding