Wethouder Houtenbos van de Gemeente Midden-Delfland verricht in samenwerking met de afgevaardigde van ABB Bouwgroep de symbolische handeling.
Wethouder Houtenbos van de Gemeente Midden-Delfland verricht in samenwerking met de afgevaardigde van ABB Bouwgroep de symbolische handeling.

Bouw fase 3 woningbouwproject Het Lookerparck symbolisch van start

DEN HOORN - Na een succesvolle verkoopperiode van het project Het Lookerparck fase 3, waarbij op het laatste moment extra woningen zijn toegevoegd, is de bouw van 25 nieuwe woningen in Den Hoorn symbolisch gestart.

Wethouder Houtenbos van de Gemeente Midden-Delfland en de kopers hebben samen met ontwikkelaar en bouwer ABB Bouwgroep een wenspaaltje op iedere te bebouwen kavel geplaatst. Een mooie aftrap voor het project! De kopers waren verrast door de snelle bouwtijd die naar verwachting circa zes maanden in beslag neemt.

Fase 3
De oplevering van de 25 woningen in fase 3 vindt dan plaats in het derde kwartaal van 2016! Er zijn nog enkele riante rijwoningen van het type Aurea en luxe semibungalows van het type Blush beschikbaar. Kiest u nu voor één van deze woningen, dan kunt u nog in 2016 intrek nemen in uw nieuwe woning. De heiwerkzaamheden van fase 3 vangen nog deze maand aan.

Fase 4
Ook fase 4 is al in verkoop: vier van de acht woningen staan onder optie. Deze twee-onder-één-kapwoningen en semi-bungalows zijn de állerlaatste woningen van Het Lookerparck. Er is nog volop keuze uit de vele ruwbouwopties. De start van de bouw wordt, afhankelijk van de verkoop, nog in 2016 verwacht.

Interesse?
Meer informatie over de woningen van Het Lookerparck is te vinden op de website www.lookerparck.nl of te verkrijgen via ABB Bouwgroep, telefoonnummer (0184) 495 495. Of de makelaars van Noordam Makelaardij via (0174) 528 828 dan wel Van Silfhout en Hogetoorn Wereldmakelaars via (015) 212 52 88.