De drie Fiat Doblo's die door RODI reclame & belettering onder handen zijn genomen.
De drie Fiat Doblo's die door RODI reclame & belettering onder handen zijn genomen. Foto:

Groenewegen Delft

DELFT – Groenewegen Delft beleeft mooie tijden. Het 35 jaar oude Delftse bedrijf aan de Kalfjeslaan heeft de huisstijl, de website en het wagenpark vernieuwd. Daarnaast oordeelde de Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven dat Groenewegen Delft tot de vijf beste beveiligingsbedrijven van Nederland behoort.

"Bovendien zijn we onder leiding van Hans Stil genomineerd voor het beste beveiligingsbedrijf van 2016", geeft Cor Groenewegen aan. "Dit is de kroon op ons werk. We zijn er hartstikke blij mee."
De nominatie is niet het enige goede nieuws voor Groenewegen Delft. Het bedrijf rijdt al jarenlang rond in Opel-bedrijfswagens. Recent verving het bedrijf de eerste drie exemplaren door drie gloednieuwe Fiat Doblo's. En deze werden al gauw richting RODI reclame & belettering gereden, om ze hier te laten voorzien van de nieuwe door Gracious Studios ontworpen huisstijl. "Het leuke daarvan is dat er bepaalde aspecten terugkomen op onze website èn de auto's. Het is een fris en nieuw ontwerp, maar herkenbaar voor wie onze vorige huisstijl kent", vertelt Cor Groenewegen.
Hij is zeer te spreken over het door RODI reclame & belettering uitgevoerde werk. "We zijn hartstikke goed en professioneel geholpen door Givano Bullee van RODI. Hij koppelde steeds snel terug, kwam bij ons langs en zorgde ervoor dat het ging als een raket." Dus kan Groenewegen Delft straks met een gerust hart ook de volgende nieuwe bedrijfswagens door RODI laten beletteren…
Zie voor meer informatie de website www.groenewegendelft.nl. Meer weten over RODI Media? Kijk dan op www.rodimedia-zh.nl.