Tijdens de eerstvolgende VPRO Tegenlicht Meet Up komen weer bijzondere gasten naar Lijm & Cultuur.
Tijdens de eerstvolgende VPRO Tegenlicht Meet Up komen weer bijzondere gasten naar Lijm & Cultuur.

Meet Ups en meer activiteiten bij Lijm & Cultuur

Urinetown was een groot succes. De komende weken staan Tegenlicht Meet Ups en de trouwbeurs Engaged op het programma. Los daarvan kan er heerlijk gedineerd worden bij Chaos aan de Schie.

Chaos aan de Schie #14
De kop is eraf. De gasten zijn super enthousiast over de nieuwe kaart en ook de wisselende dagschotel valt prima in de smaak. Probeer het zelf!

Meet Up - 17 en 24 februari
Lijm & Cultuur organiseert weer VPRO Tegenlicht Meet Ups. In de eerste praten we door over de uitzending 'Wijze lessen uit het Midden-Oosten'. Met de van oorsprong Koerdisch-Syrische filmmaker Rosh Abdelfatah, directeur van het Arab Camera Festival, oprichtster van het Grote Midden Oosten Platform Esseline van de Sande en gespreksleider Meine Oosten. Met het uitdijende conflict in het Midden-Oosten dringt de vraag zich op hoe het zo gekomen is. Welke lering valt er te trekken uit het verleden? Kom luisteren of praat mee. De toegang is gratis.Op 24 februari gaat de Meet Up over de uitzending Tinder Love: Hoe beïnvloedt technologie de manier waarop we intimiteit beleven en relaties aangaan?

Engaged - 27 en 28 februari
Engaged is in 2013 opgericht door bruidsfotograaf en blogger van Velvetine: Judith van Lent. "Toen ik zelf ging trouwen was het moeilijk ideeën die ik op deed waar te maken. Die kleine, ambachtelijke bedrijven die ik nodig had, waren lastig te vinden. Daarom bedacht ik Engaged. Wij halen inspiratie uit de outside world van contemporary design, concept stores, media en festivals, en vertalen het naar een trouwbeurs." Een uniek niet te missen evenement!

Verwacht
De gloednieuwe theatervoorstelling Oost/West door Kat op het Spek, op vrijdag 4 maart.

Praktisch
Het Experiment is op werkdagen open van 10.00 tot 17.00 uur voor koffie, werken, lunchen en loungen. Chaos aan de Schie is open op van woensdag t/m zaterdag vanaf 17.00 uur. Meer informatie op de website www.chaosaandeschie.nl. Voor de actuele culturele agenda en kaarten zie www.lijmencultuur.nl.