Roy van den Akker, Bekendste Delftenaar 2014, reikte de Bronzen Hugo begin dit jaar uit aan de bekendste van 2015: Leo Quack. Aan wie mag de nachtburgemeester van Delft de prijs dit jaar overhandigen?
Roy van den Akker, Bekendste Delftenaar 2014, reikte de Bronzen Hugo begin dit jaar uit aan de bekendste van 2015: Leo Quack. Aan wie mag de nachtburgemeester van Delft de prijs dit jaar overhandigen? Foto: Jesper Neeleman

Stembussen week langer open,
stemmen uitbrengen eenvoudiger

DELFT - Lezers van deze krant kunnen al twee weken via www.delftopzondag.nl hun stem uitbrengen op de Bekendste Delftenaar 2016. De manier waarop, bleek voor sommigen echter iets te ingewikkeld. Dit 'probleem' is afgelopen week gelukkig verholpen.

Wie nu op één van de Bekendste Delftenaar-banner op www.delftopzondag.nl klikt, hoeft vervolgens alleen nog de naam van de Bekendste Delftenaar 2016 in te vullen, plus het eigen e-mailadres. Druk op 'stem' en klaar is kees. De banners staan bovenaan en rechts op de site. Bovendien is, voor de wat oudere doelgroep, besloten ook het stemmen per bonnetje weer mogelijk te maken. Zo is het, volgens onze mening, weer voor iedereen mogelijk èn eenvoudig om te stemmen voor de Bekendste Delftenaar. Stemmen was in eerste instantie mogelijk tot dinsdag 27 december, maar vanwege deze veranderingen is besloten de verkiezing met één week te verlengen. Dat betekent dat u nog tot dinsdag 3 januari de tijd heeft om uw stem uit brengen. In de krant Delft op Zondag van 8 januari zal bekend worden gemaakt wie de Bekendste Delftenaar 2016 is en elke 99 andere Delftenaren nog meer op de lijst stemmen. Iedereen alvast bedankt!