Afbeelding
Foto:

Korting en knappe knappe kapsels bij M&M Kappers

Op de hoek van de Koornmarkt en de Breestraat staat een fraai historische pand waarin M&M Kappers is gevestigd.

Al 36 jaar komen Delftenaren en regiogenoten naar M&M Kappers om hier hun haar te laten knippen. De eigenaresse Meroulla Tziotis is 24 jaar werkzaam in het bedrijf. Samen met haar team streeft ze er naar om uw wensen zo perfect mogelijk uit te voeren.
Deze eigentijdse kapsalon biedt het hele jaar door kortingen. Zo is er alle dagen van de week een Studentenkorting van 10 procent op knippen, wassen en drogen. Het enige dat studenten hiervoor hoeven te doen, is hun collegekaart tonen. M&M Kappers heeft bovendien de Kortingskaart. Deze kan voor 6 euro per jaar worden aangeschaft. Vervolgens geeft de kaart 10 procent korting op alle behandelingen en op alle producten. De kortingskaart is ook geldig voor het gehele gezin.
M&M Kappers maakt gebruik van diverse topproducten: Keune Design Line, Blend Verzorging en Blend Finishing. Iedereen binnen het bedrijf beschikt over de juiste kennis en ervaring om de door u gewenste behandeling professioneel uit te voeren.
M&M Kappers is 63 uur en zes dagen per week geopend. Ondanks het feit dat op afspraak worden gewerkt, bieden de kapsalon aan de Koornmarkt 2 de heren ook de mogelijkheid om zonder afspraak langs te komen voor knipbehandelingen. Kom voor vakkundig advies en haarbehandeling naar M&M Kappers.
Meer weten? Kom gerust eens lang, bel naar 015 - 213 18 60 of kijk op www.mm-kappers.nl.