Met make-up van Youngblood kunnen prachtige resultaten worden geboekt.
Met make-up van Youngblood kunnen prachtige resultaten worden geboekt. Foto:

Make-up-advies en leuke cadeaupakketten bij Ambiance Beauty

DELFT – Ambiance Beauty helpt je om rond de feestdagen op je mooist te zijn. Woensdag 21 december komt een topvisagist van Youngblood make-up-advies geven.

Daarnaast heeft de schoonheidssalon in de Oude Kerkstraat 5 allerlei leuke cadeaubonnen en cadeaupakketten. Aanstaande woensdag staat Ambiance Beauty dus helemaal in het teken van het huidverzorgende minerale make-up merk Youngblood Mineral Cosmetics. Klanten kunnen zich hiervoor aanmelden. Vervolgens krijgen ze onder het genot van een hapje en een drankje een half uur lang deskundig advies over make-up van een topvisagist. Zij kan uitleggen hoe je bijvoorbeeld de perfecte en natuurlijk ogende basis aanbrengt. "En hoe kun je de mooiste facetten van je gezicht goed accentueren?", zegt Nadine Ruijgrok van Ambiance Beauty. "Als je nog niet weet hoe je je voor de feestdagen het mooiste kunt opmaken, dan is dit het moment bij uitstek om je hierin te verdiepen. We hebben hier bovendien alles in huis om iedereen stralend bij het kerstdiner te laten verschijnen." Het inschrijfgeld bedraagt 25 euro. Wie vervolgens producten van het gerenommeerde merk Youngblood aanschaft, krijgt dit inschrijfgeld retour. Er zijn nog enkele plekken beschikbaar. Aanmelden kan via 015-2133133 of mail naar info@ambiancedelft.nl.
Wie nog iets leuks voor onder de boom wil scoren, is bij Ambiance Beauty eveneens aan het juiste adres. Zo zijn hier allerlei leuke cadeaudozen en cadeaubonnen verkrijgbaar, maar je kunt natuurlijk ook een behandeling cadeau doen. "Het is natuurlijk altijd leuk om je geliefde een verwenmoment cadeau doet", weet Nadine.
Meer weten over Ambiance Beauty of meteen online een afspraak maken? Ga dan naar de website www.ambiancebeauty.nl.