De nieuwe vestiging van Take C'Hair hairstylers werd onlangs feestelijk geopend.
De nieuwe vestiging van Take C'Hair hairstylers werd onlangs feestelijk geopend. Foto:

Binnenwatersloot is met Take C'hair een
professionele kapsalon en kleurspecialist rijker

DELFT - Aan de Binnenwatersloot in Delft vestigde zich onlangs de zesde vestiging van Take C'hair hairstylers.

De kleurspecialisten van Take C'hair volgen regelmatig masterclasses waardoor ze op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen en trends. "Zo werken wij bijvoorbeeld met de grootste technologische doorbraak in de cosmetische industrie: Olaplex", vertelt directeur Pamela Berghegen. Chemische behandelingen zoals kleuren en blonderen en thermische behandelingen - zoals föhnen en de stijltang - beschadigen het haar. "Haarkleuren worden sneller dof, er ontstaan gespleten punten en het haar voelt droog aan. In het ergste geval breekt het haar zelfs af. Olaplex voorkomt schade en herstelt het haar dat al beschadigd is", legt Pamela uit. "Het is het favoriete hulpmiddel voor kleurexperts en heeft de award voor meest innovatieve beautyproduct in de wacht gesleept." Om iedereen kennis te laten maken met de kleurspecialisme van Take C'hair ontvangen klanten bij een all in-kleurbehandeling gratis Olaplex ter waarde van 30 euro. Ook voor de klanten die niet gekleurd maar wel goed geknipt willen worden is er een mooie kennismakingsaanbieding. Wie voor 15 december langskomt wordt geknipt voor 19,50 (heren) of geknipt en geföhnd (dames) voor maar 25 euro.
Take C'hair Delft is geopend op woensdag van 10.00 uur tot 18.00 uur, donderdag en vrijdag van 10.00 uur tot 20.00 uur en op zaterdag van 09.00 uur tot 17.00 uur.
Een afspraak maken kan telefonisch via 015-3061221 of online via www.take-chair.nl of de Facebook-pagina van Take C'hair hairstylers.
Stevy en Malou hopen u snel te mogen verwelkomen in de nieuwe salon.