De Kerst-afdeling van Intratuin Pijnacker is groter dan ooit en biedt bezoekers volop inspiratie.
De Kerst-afdeling van Intratuin Pijnacker is groter dan ooit en biedt bezoekers volop inspiratie. Foto:

De allernieuwste Kerst-trends bij
Intratuin Pijnacker

PIJNACKER - Intratuin Pijnacker presenteert binnen het kerstassortiment van dit jaar vijf nieuwe trends.

Dit zijn 'Door het mystieke bos' met een landelijke en natuurlijke uitstraling, 'Op de ijzige gletsjer' voor de romantici, 'In de oude fabriek' voor klanten die van stoer en industrieel houden, 'Naar de Afrikaanse markt' voor een kleurrijke en diverse uitstraling en 'Thee drinken met Oma' voor een traditionele touch. Daarnaast ziet Intratuin een andere trend opkomen: Hoe meer lichtjes, hoe beter.
De trend van 2015 om kersttaferelen te creëren onder een glazen stolp zet zich ook dit jaar door. Maak zelf een creatief stilleven met een eyecatcher die je dierbaar is of 'just for the fun'. Gebruik hiervoor bijvoorbeeld een stolp met daarin nepsneeuw, kleine boomstammetjes, een huisje met verlichting en miniatuurboompjes- en dieren. Binnen de trend 'in een glazen huisje' zie je veel creatieve variaties op de standaard terrariums en stolpen. Gebruik alternatieve glazen potjes, wekpotten en flessen met een winterse kerstvulling.
Het toepassen van lichtjes kan en mag deze kerst op allerlei decoratieve manieren. Van zoveel mogelijke lichtjes in de boom tot aan het versieren van alledaagse objecten, zoals een oude fiets bij de voordeur, een ladder of een hanging basket. Hoe meer lichtjes, hoe beter. De naked wire, draadverlichting zonder kunststof omhulsel, is de kerstverlichtingstrend voor 2016 en leent zich bij uitstek voor het creëren van een sfeervolle, stoere uitstraling.
Naast de mooiste kerstshow heeft Intratuin ook haar interieurafdeling helemaal opnieuw ingericht en zijn er tal van nieuwe interieur-musthaves te vinden. De Kerst-doe-het-zelf afdeling is in grootte verdubbeld. Nieuw en voor kinderen is het treintje waar ze kosteloos ritjes in mogen maken.
Intratuin Pijnacker is zeven dagen per week open en is in december is het elke werkdag koopavond.