Sala Kaya bij het nieuwe, opvallende welkomstdoek bij zijn bedrijf.
Sala Kaya bij het nieuwe, opvallende welkomstdoek bij zijn bedrijf. Foto: Martijn Linthorst

Haal de banden aan met
Sky Bandennet

DELFT – Het is natuurlijk weer tijd om de banden onder je auto te wisselen. Het weer wordt slechter en dat maakt het gevaarlijker op de weg. Hèt adres om de bandenwissel te laten uitvoeren is Sky Bandennet op bedrijventerrein SchieOevers.

Haal dus de banden aan met Sky Bandennet. "Wij zijn namelijk gegarandeerd de goedkoopste in de regio van alle denkbare bandenspecialisten", zegt eigenaar Sala Kaya. "De bandenwissel is bij ons klaar terwijl je wacht."
Wees er op tijd bij. Een ongeluk zit in een klein hoekje. Om veilig de weg op te gaan onder winterse omstandigheden, zoals regen, natte bladeren of zelfs sneeuw, moeten er winterbanden gemonteerd zijn. "Het profiel in de band moet minimaal 4 millimeter zijn", gaat Sala verder. "Wij hebben alle merken en maten op voorraad. Ook voor de opslag van de zomerbanden ben je bij ons aan het juiste adres. Laat ze er onder monteren en meteen is de opslag van de gewisselde banden ook geregeld."
Alle banden koopt Sky Bandennet in bij de fabriek. Het hoofdmerk is Zimmerman. Dit betekent dat het bedrijf groothandelsprijzen kan berekenen, waardoor je hier altijd goedkoper uit bent. "Ben je hier toch voor je bandenwissel, dan kun je gelijk de Wintercheck uit laten voeren", zegt Sala. "Hierbij wordt de auto op alle belangrijke punten gecontroleerd en nagekeken. Dit kan gebeuren voor slechts 15 euro!"
Sky Bandennet bestaat nu vijf jaar. Begonnen aan de ene kant van de Faradayweg en twee jaar geleden naar de andere kant van de Faradayweg verhuisd. Behalve de bandenwissel en de Wintercheck, kun je bij Sky Bandennet ook terecht voor alle denkbare reparaties en het onderhoud van je auto. "Koppelingen, de motorrevisie, noem het maar op. Dit alles doe ik samen met mijn twee monteurs Rob en Ibo, allebei geschoolde medewerkers."
Het bedrijf heeft verder de beschikking over een 3D Balanceer- en uitlijnmachine, waardoor alles zeer nauwkeurig uitgevoerd kan worden. "Dat is echt het sterke punt van dit bedrijf", zegt Sala. "Daarmee weten we behalve mensen uit Delft, ook klanten van ver daarbuiten te trekken."
Kom eens langs bij dit bedrijf, haal de banden aan, vooral voor de winterbanden is daar de nodige haast bij!

Sky Bandennet
Faradayweg 11
2627 AX Delft
(06) 412 195 84
www.skybanden.nl