Afbeelding
Foto:

Best of Britain Travel, een bijzonder Brits reisbureau

Online vakantie reserveren lijkt simpel, dus waarom nog naar het reisbureau? Drie redenen: Het is niet duurder en soms zelfs voordeliger om uw vakantie door Best of Britain Travel te laten verzorgen. Er is vaak veel teveel keus. Tot slot is Best of Britain Travel lid van Stichting Garantiefonds Reizen.

Met 27 jaar ervaring en onze persoonlijke aandacht kunnen wij u, beter dan wie ook, helpen een weloverwogen keuze te maken. Door ons specialisme nemen wij de administratieve afhandeling van uw reservering uit handen zodat u alleen nog maar aan uw vakantie te denken.

Arrangement of zelf knutselen?
Kijk op www.bestofbritain.nl en laat u verrassen door het ruime aanbod van cottages, B&B's, vakantieparken, hotels & inns (authentieke herbergen) of kom langs in onze reiswinkel aan de Lange Geer 2, tegenover het voormalig Legermuseum. Door vervoer en verblijf te combineren geniet u, van kortingen op de overtochten naar Groot-Brittanniƫ. Soms zelfs een paar honderd euro!

Autorondreizen
Vaste autorondreizen, maar ook autorondreizen op basis van uw wensen samenstellen, is een van onze specialismen, maar ook voor een weekendje Londen draaien wij onze hand niet om.

De WebShop Britain
In onze WebShop komt u alle openbaar vervoerkaarten tegen, toegang tot attracties, Londen airport transfers en Railpassen. Deze kunt u online bestellen en op laten sturen of u kunt deze komen afhalen wanneer u dat liever wilt.
Kijk op www.Britain-Direct.nl voor het totale aanbod aan tickets en passen.

Best of Britain Travel: voor een bijzonder Britse vakantie.