'Ik weet niet of ik er
volgende week in sta'

DEN HAAG - Full Speed verschafte zich zondagmiddag lucht door met 2-3 van VCS te winnen. Jongeling Robin van den Berg was verantwoordelijk voor alle Delftse goals.

- Dat moet een mooi middagje zijn geweest...
"Voor mij zelf was het inderdaad een lekkere middag. Na een half uur spelen kwam ik in het veld voor Ronald Besse en mijn eerste poging werd nog tot corner verwerkt. Niet veel later stuurde Ilja van Dam me met een diepe bal weg, ging ik om de keeper heen en scoorde ik. In de tweede helft was het ook twee keer raak op aangeven van Samet Mermer."

- Klop je nu aan de deur voor een basisplaats?
"Dat weet ik niet. Aan het begin van het seizoen stond ik erin, maar doordat het wat minder liep, heb ik ook even bij het tweede gezeten. Dan is het natuurlijk altijd lekker om drie keer te scoren, maar of ik er volgende week in sta, weet ik niet."

- Is het jammer dat jullie dit weekend niet voor de competitie spelen?
"Nee hoor. We spelen voor de Pierre van Zinnen Memorial tegen DHL. Als voetballer wil je altijd spelen en dit lijkt me een mooie wedstrijd. De week week erna spelen we tegen onze ouder trainer Henk Baggerman, die het goed doet bij ODB. Zulke wedstrijden zijn altijd bijzonder."