Charles van Harling (links) en Angie  White bij het haardvuur in het Westcord Hotel Delft. (foto: Foto-DP)
Charles van Harling (links) en Angie White bij het haardvuur in het Westcord Hotel Delft. (foto: Foto-DP) Foto: Foto-DP

Nog meer mooie muziek op zondag met
Delft op Zondag Acoustic Sessions

DELFT – Charles van Harling en de krant Delft op Zondag komen zondag 11 december met iets nieuws: De Delft op Zondag Acoustic Sessions.

In het Westcord Hotel zullen muzikanten komende tijd elke tweede zondag van de maand intieme optredens bij het haardvuur geven. Komende vier maanden kunnen zij op de tweede zondag van de maand genieten van mooie muziek, maar dan in het Westcord Hotel aan de Olof Palmestraat, naast de IKEA. "Je hebt hier een leuk en knus hoekje met onder meer een open haard", vertelt Charles van Harling. "Het leek mij èn het Westcord Hotel een leuk idee als we hier akoestische live-muziek konden programmeren. Kleinschaliger dan de miniconcerten, zonder bands en zonder versterking."
Aan zo'n podium bleek ook in de muziekwereld behoefte. In een mum van tijd zaten waren de eerste vier edities al volgeboekt, met steeds twee optredens op één zondagmiddag.

Aftrap
De eerste editie is dus op zondag 11 december. Nachtburgemeester Leo Quack zal die middag om 15.00 uur de aftrap verrichten. Daarna is het podium voor Oliver Alexander. Hij zal enkele pianonummers van zijn nieuwste album spelen. Na hem volgt een optreden van Meike van de Veer, die in 2010 meedeed aan The Voice of Holland en daarna in de muziek actief bleef.
Tijdens de Delft op Zondag Acoustic Sessions op 15 januari komen Maya Christina en Angie White. De toegang is altijd gratis.
Geïnteresseerde singer-songwriters en akoestische gezelschappen kunnen zich nog melden via het e-mailadres acoustic@hetkasteeltjes.nl.