Het wordt weer feest bij REKI op 5 december! (Foto: PR)
Het wordt weer feest bij REKI op 5 december! (Foto: PR) Foto: Esdor van Elten

REKI feest voor en met Sinterklaas

Sinterklaas rijdt dit jaar zeker het leukste kinderdagverblijf van Delft niet voorbij! Vol verwachting klopt ons hart.....

Sinterklaas komt er aan! Alle kinderen en de leidsters zijn daarom druk bezig met de voorbereidingen voor het Sinterklaasfeest bij REKI op 5 december om 16.15 uur.

"Wij willen dat Sinterklaas en zijn Pieten zich net als onze kinderen thuis voelen bij REKI!" zegt leidster Renate. "Daarom worden de twee nieuwe liedjes: 'Zwarte Pietje luilak' en 'Pietje valt zijn neusje blauw' elke dag goed geoefend met elkaar. De ruimtes zijn feestelijk versierd en wat hebben de kinderen al prachtige werkjes gemaakt'', voegt leidster Maaike er enthousiast aan toe.

Polonaise
Ceremonie-Piet heeft, zoals elk jaar, al een kijkje door de schoorsteen van REKI genomen. Hij mailde de Sint dat het er supergezellig uit zag en dat hij zo genoten had van de zingende kinderen. "Geweldig nieuws", mailde Sint terug.
Spontaan heeft Piet-Diego met de BSO kinderen de polonaise op het liedje 'Diego – feest voor Sinterklaas' gelopen want hij kon niet langer meer wachten. Jazeker, de stemming zit er al echt in!
Sint zei dat hij nog steeds droomde van het feestje van vorig jaar en nu de dagen aftelt, zeker omdat er nieuwe liedjes gezongen worden!
Gouden Pepernoot
Prof-Piet heeft ons genomineerd voor de 'Gouden Pepernoot' omdat ook hij vindt dat REKI steeds zo'n ontzettend vernieuwend, origineel en leuk programma biedt met uiteenlopende activiteiten. Hij wil graag een paar dagen bij ons komen om in de groepen met de kinderen te dollen en heel veel nieuwe dingen te leren.
Zwarte Pietje luilak heeft vorige week de 2 bedden uitgeprobeerd die in elke slaapkamer staan. "Heerlijk geslapen!", riep hij spontaan uit. Die rust gun je toch elk kind!
Pietje die zijn neusje blauw heeft van

de kou kwam ook een kijkje nemen op de groepen. Nu wil hij elke dag wel naar REKI want daar is het zo huiselijk en gezellig! Ook de gympieten hebben weer zin om in onze overdekte tunnel, tuin of plein het Zwarte Pietenspel te spelen. Kortom, wat is het weer een gezellige boel bij REKI!
Heeft u als papa of mama interesse in een vernieuwende kijk op kinderopvang? Mail ons op info@reki.nl of neem een kijkje op Facebook, Instagram, Twitter of onze website www.reki.nl. Reki is gevestigd aan de Kluizenaarsbocht 2-4 in Delft.