Erik Ivo Homan en Yvonne de Vries coachen graag
Erik Ivo Homan en Yvonne de Vries coachen graag

Coaching voor individuen en bedrijven bij Beyond

DELFT - De integratieve therapeuten van Beyond, aan de Ezelsveldlaan 108, maken samen met iedere cliënt een kortdurend behandelplan op maat. Naast individuele coaching houden ze zich in toenemende mate ook bezig met bedrijfscoaching in teams.

Standaardprotocollen zijn voor de integratieve therapeuten Erik Ivo Homan en Yvonne de Vries nooit een uitgangspunt. Ze maken samen met de cliënten een behandelplan dat volledig op maat is. Daarbij staat de gehele mens centraal. "We kijken samen met onze cliënten vanuit hun eigen kracht naar de klacht en begeleiden ze zodat ze zich sterker voelen in hun keuzemogelijkheden en grenzen kunnen verleggen", vertelt Erik Ivo Homan."Door deze manier van werken is iedere behandeling uniek", vult Yvonne aan. "En we begeleiden daarbij ook mensen met hele verschillende problemen zoals psychosomatische klachten, relatieproblemen, angsten, trauma's of depressies. Steeds vaker weten bedrijven ons te vinden. Bedrijfsartsen verwijzen naar ons door, daarnaast ondersteunen we werknemers om gevraagde vaardigheden verder te ontwikkelen en coachen teams."
Werknemers kunnen worstelen met stress hanteren, omgang met medewerkers of functioneren niet effectief als leider. "De manier waarop iemands functioneren wordt beoordeeld en welke vaardigheden belangrijk zijn is sterk afhankelijk van de organisatiestructuur", legt Erik Ivo uit. "Wat bij het ene bedrijf werkt, kan bij het andere bedrijf niet passen." Bij de teamcoaching gaan Yvonne en Erik Ivo naar het bedrijf toe. "Wij vinden het zelf erg boeiend om met de dynamiek van een groep te werken," zegt Yvonne. "We komen zelf niet met oplossingen maar zijn wel doelgericht. Dat helpt om snel eerste stappen te zetten en het stimuleert ook de veiligheid in de groep. Waar zit de oplossing, wat is de team- en wat is de individuele wijsheid? De groep gaat zelf naar die antwoorden op zoek, want iedere situatie is uniek."
Gemiddeld zijn slechts zes tot acht therapeutische gesprekken of coachingssessies nodig zijn om resultaat te bereiken. Kijk voor meer informatie over de therapie en individuele coaching op www.togobeyond.nl en voor bedrijfscoaching op www.happyenzo.nl of bel naar 015-2575767.