Stichting id11 organiseert op 2 december bij Lijm & Cultuur een bijzondere bijeenkomst.
Stichting id11 organiseert op 2 december bij Lijm & Cultuur een bijzondere bijeenkomst. Foto: Jesper Neeleman

Lucht en ruimte bij Lijm & Cultuur

DELFT - Op Lijm & Cultuur is volop lucht en ruimte: voor culturele en andere experimenten tot het geven van cursussen of repeteren. En alles daar tussenin.

Dit keer aandacht voor een bijzondere bijeenkomst over de kunsten door Stichting id11. Hoe kunnen kunstenaarsorganisaties, artist-in-residence programma's en beleidsmakers samenwerken in de innovatie van het culturele landschap van Europa? Op 2 december organiseert stichting id11 hierover een encounter met de titel 'AiR for Experiment'. Iedereen is van harte uitgenodigd deel te nemen. Er wordt met internationale specialisten en met elkaar van gedachten gewisseld. Er zijn verschillende lezingen en paneldiscussies. Het programma begint om 09.30 en loopt tot 20.00. De kosten zijn 15 euro (incl. lunch) of 30 euro (incl. lunch en netwerkdiner). Voor meer informatie kijk op de website van Lijm & Cultuur. De voertaal is Engels. Aanmelden kan via info@id11.nl.
Wat weinig mensen weten is dat Lijm & Cultuur regelmatig twee heuse master-drummers huisvest. Ponda O'Bryan en Oké Sène geven er wekelijks djembéles. Beide muzikanten spelen het instrument al sinds hun vroege jeugd en geven nu cursussen en workshops aan kinderen en volwassenen. Ponda vertelt: "Jaren geleden wilde iedereen djembé leren spelen, maar er bestond nog helemaal geen lesmethodiek. Daarom heb ik die zelf ontwikkeld. Het instrument werd populair bij het grote publiek, maar er komt veel bij kijken: djembé spelen is eigenlijk een levensstijl". Meer info: www.wulabakan.nl en www.okésene.nl.
Wil je even weg uit je omgeving en te midden van de reuring op Lijm & Cultuur inspiratie opdoen of ontspannen? Kom dan naar het werk-, koffie-, werk-, lunch-, lounge- en borrelparadijs Experiment Delft. Alle werkdagen open van 10 tot 17.00 uur. Meer info: www.lijmencultuur.nl