Ondernemend Delft kwam vorig jaar naar Theater de Veste voor de Kracht van Delft. Dit theater zal komende editie, op maandag 21 november, wederom het decor vormen voor de Kracht van Delft.
Ondernemend Delft kwam vorig jaar naar Theater de Veste voor de Kracht van Delft. Dit theater zal komende editie, op maandag 21 november, wederom het decor vormen voor de Kracht van Delft. Foto: Koos Bommelé

Kracht van Delft kroont Delftse Held

DELFT - De Ondernemersverkiezing van de Kracht van Delft biedt naast de juryprijs ook een publieksprijs. Er is maar één Delftse ondernemer die, op maandag 21 november tijdens de Kracht van Delft, de echte Delftse heldenstatus verwerft.

Een vakkundige jury bepaalt deze winnaar. Zij beoordeelt dit jaar hoe succesvol de ondernemer is op het gebied van sociaal ondernemen, welke impact deze heeft op mens, milieu en maatschappij. Met het kronen van de Delftse held wil de organisatie van de Kracht van Delft ondernemers trots laten zijn op elkaar en de stad, inspireren en nieuwe manieren van ondernemen stimuleren. Uit alle inzendingen benoemde de jury de volgende ondernemers tot finalisten:
- Firma van Buiten
- Bird Control Group B.V.
- The Base Delft Holding B.V.

Zij maken kans om de felbegeerde titel 'Delftse ondernemer van het jaar' in de wacht te slepen en daarmee de Delftse heldenstatus te verwerven. Maar er is meer: De publieksprijs! Naast het oordeel van de jury is het ook aan u om te stemmen op die ondernemer die u graag ziet winnen. Dat is de publieksprijs. Wie is uw favoriet? Stem en bepaal mee wie de publieksprijs wint op dekrachtvandelft.nl. Op maandag 21 november, maken we, naast de juryprijs, ook de publieksprijs bekend.
Welke ondernemer kan aantoonbaar en met succes het begrip social business invulling geven en wint de ondernemersverkiezing 'Delftse ondernemer van het jaar 2016'? Raak geïnspireerd door Willemijn Verloop (oprichtster War Child) en het unieke verhaal van Jasper Gabriëlse, mede-oprichter van fairtrade wasmiddel Seepje. En ga in gesprek met Delftse ondernemers om uw netwerk uit te breiden!

Het programma:
17.00 uur: Ontvangst met een hapje
17.45 uur: Start programma o.l.v. Pim Lubbers, dagvoorzitter
Presentatie Willemijn Verloop (Social Enterprise NL)
Presentatie Jasper Gabriëlse, social entrepreneur bij Seepje
Bekendmaking 'Delftse ondernemer van het jaar 2016'
19.15 uur: Netwerkborrel
21.00 uur: Einde bijeenkomst

Bent u erbij?

Komt u één van de finalisten aanmoedigen tijdens zijn of haar strijd voor de titel 'Delftse held van 2016'? Of wilt u weer eens bijpraten met andere ondernemers? U bent op 21 november van 17.00 tot 21.00 uur van harte welkom in Theater de Veste. Aanmelden kan tot 17 november via dekrachtvandelft.nl.