Patrick Laureij is aanstaande dinsdag te zien in Theater de Veste. (foto: Marc Nolte)
Patrick Laureij is aanstaande dinsdag te zien in Theater de Veste. (foto: Marc Nolte) Foto: Marc Nolte

Gortdroge en beeldende observaties

Stand-upper en cabaretier Patrick Laureij kennen de doorgewinterde cabaretliefhebbers vast van zijn werk bij Comedytrain en misschien ook wel van zijn try-out vorig jaar in het Rietveld Theater in Delft.

Nu komt deze goudeerlijke stand-up-Rotterdammert op dinsdag 8 november terug naar Delft en treedt hij op in de grote zaal van Theater de Veste.

Kakelvers en
veelbelovend

Patrick Laureij deelt in 'Dekking Hoog' zijn gortdroge en beeldende observaties met zijn publiek. Inmiddels heeft Laureij een behoorlijke staat van dienst: zo is hij al enkele jaren lid van Comedytrain, stond al een paar keer op Lowlands, verzorgde hij het voorprogramma van Theo Maassen, speelt hij in de KRO-politieserie 'Noord/Zuid' en hij won zowel de jury- als de publieksprijs op Cameretten. "Een sympathieke en innemende persoonlijkheid. De manier waarop Patrick zijn observaties omzet in een goed getimed humoristisch verhaal is bewonderenswaardig", oordeelde de jury.

Extreme combinatie van gevoeligheid en
stoerheid

Laureij is een gevoelige jongen van de straat, of zoals hij het zelf zegt: van de stoep. Theo Maassen noemt hem een extreme combinatie van gevoeligheid en stoerheid in één persoon. Tegelijk macho en ontwapenend, maar vooral grappig. Een eerlijke, maar gevaarlijke jongen, dat is het.
Hij wordt dan ook niet voor niks geroemd om zijn bijtend grappige, Sinatra-esk getimede comedy, die vaker wel dan niet over zijn eigen leven gaat.
Gun uzelf een avond uit
Tickets voor zijn voorstelling 'Dekking Hoog' op dinsdag 8 november zijn te verkrijgen via de website van Theater de Veste, dus www.theaterdeveste.nl. Ook kunt u tickets reserveren via de kassabalie van het theater.
Deze is geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 15.00 uur tot 17.30 uur en een uur voor aanvang van de voorstelling. Veel plezier!