Raymond Pors, accountmanager MKB, Rabobank Zuid-Holland Midden.
Raymond Pors, accountmanager MKB, Rabobank Zuid-Holland Midden. Foto:

Wie wil er nu niet de nieuwste Delftse held ontmoeten?

DELFT - Er is maar één Delftse ondernemer die, op maandag 21 november tijdens de Kracht van Delft, de echte Delftse heldenstatus verwerft. Deze winnaar wordt gekozen door een vakkundige jury. Zij beoordeelt dit jaar hoe succesvol de ondernemer is op het gebied van sociaal ondernemen en op welke wijze de ondernemer bijdraagt aan de profilering van Delft.

Benieuwd wie het wordt? Kom dan naar Theater de Veste op maandag 21 november. Welke ondernemer kan aantoonbaar en met succes het begrip social business invulling geven en wint de ondernemersverkiezing 'Delftse ondernemer van het jaar 2016'? Raak geïnspireerd door Willemijn Verloop (oprichtster War Child) en het unieke verhaal van Seepje. En ga in gesprek met Delftse ondernemers om uw netwerk uit te breiden! Meld u nu aan via dekrachtvandelft.nl.

Programma

Dag: Maandag 21 november 2016
Locatie: Theater de Veste, Delft


17.00 uur: Ontvangst met een hapje
17.45 uur: Start programma onder leiding van Pim Lubbers, dagvoorzitter
Presentatie Willemijn Verloop (Social Enterprise NL)
Presentatie Jasper Gabriëlse, social entrepreneur bij Seepje
Bekendmaking 'Delftse ondernemer van het jaar 2016'
19.15 uur: Netwerkborrel
21.00 uur: Einde bijeenkomst

"De zestiende editie van de Kracht van Delft belooft weer een geweldige bijeenkomst te worden", zegt Raymond Pors, accountmanager MKB bij Rabobank Zuid-Holland Midden en tevens jurylid van de Kracht van Delft. "Met ruim 300 Delftse ondernemers tijdens de netwerkbijeenkomst is het de perfecte gelegenheid om met andere Delftse ondernemers in gesprek te komen en uw business uit te breiden. Ook krijgt u inspiratie door te luisteren naar twee zeer boeiende sprekers."

Komt u ook? U kunt zich tot 17 november aanmelden via de website www.dekrachtvandelft.nl.