De Kidz-dj Sintshow komt zondagmiddag 27 november naar Theater de Veste.
De Kidz-dj Sintshow komt zondagmiddag 27 november naar Theater de Veste. Foto:

Dé coolste Sintshow vindt plaats in Theater de Veste

Theater de Veste heeft de Kidz-dj gestrikt om dit jaar een spetterende Sintshow te geven in Delft! Op zondagmiddag 27 november zijn er maar liefst twee optredens gepland. Iets om naar uit te kijken en natuurlijk snel kaartjes voor te bestellen.

Het belooft een spetterend Sinterklaasfeest te worden voor kinderen en hun ouders. De Kidz-dj brak een paar jaar geleden door als live-act toen hij het Rotterdamse AHOY op zijn kop zette tijdens het populaire 'Club van Sinterklaas feest'.
Nu is de mooiste tijd van het jaar weer aangebroken wanneer Sinterklaas op bezoek komt in Delft. Samen met alle aanwezige kids geeft de Kidz-dj op zondag 27 november een vrolijk welkom aan de Sint in Theater de Veste.


Sintshow
De Kidz-dj Sintshow staat absoluut garant voor een spetterend en feest waaraan zowel de kids als ouders wel mee moeten doen! Stelt u zich een knotsgekke show voor waar veel hilariteit en vaart in zit.
De Kidz-dj draait zijn leukste eigen hits, natuurlijk helemaal in het teken van Sinterklaas. Samen met het publiek zal de Kidz-dj er een onvergetelijke middag van maken.
Door een energieke mix van muziek en spelelementen weet de enige echte Kidz-dj als geen ander de kinderen te vermaken. Samen zingen, dansen en spelletjes doen. Een heleboel fun voor kids en hun ouders!

Vis niet achter het net
Het festijn is geschikt voor kids vanaf 4 jaar. Wacht niet te lang met het bestellen van kaarten. De toegangsprijs is slechts 7 euro 50 voor de kinderen en volwassenen betalen 9 euro 50.
U kunt kiezen uit twee verschillende aanvangstijden: om 13.30 en om 16.00 uur.
Bezoek de website van Theater de Veste voor meer informatie en het bestellen van tickets. Dit kan via www.theaterdeveste.nl.