Jorge Castro en Petra Berger lieten tijdens een eerdere editie van Kerstconcert in Delft al horen hoe mooi hun stemmen samen klinken. (foto: Roel van Dorsten)
Jorge Castro en Petra Berger lieten tijdens een eerdere editie van Kerstconcert in Delft al horen hoe mooi hun stemmen samen klinken. (foto: Roel van Dorsten) Foto: Roel van Dorsten

Kaartverkoop Kerstconcerten in Delft gaat nu echt beginnen

DELFT - De kaartverkoop voor Kerstconcerten in Delft gaat nu echt beginnen. Afgelopen tijd konden tickets al worden gereserveerd, vanaf aanstaande dinsdag kunnen de kaarten worden gekocht en afgehaald bij RODI Media zh aan de Energieweg 3 in Delft.

Kerstconcerten in Delft is dit jaar op vrijdag 16 december. Die avond zijn in de Oude Kerk twee voorstellingen: om 18.00 uur en om 20.30 uur. Voor beide voorstellingen zijn verschillende soorten kaarten verkrijgbaar. Zo zijn er de eersterangs kaarten. Deze kosten 37 euro 50. Deze kaarten geven toegang tot een plek recht voor het podium. De tweederangs kaarten kosten dankzij een speciale jubileumkorting slechts 25 euro. Hiervoor is een beperkt aantal kaarten beschikbaar. In tegenstelling tot voorgaande jaren heeft publiek vanaf hier zicht op de artiesten. Speciale VIP-plaatsen zijn op aanvraag verkrijgbaar.
De organisatie van Kerstconcerten in Delft kijkt terug op negen mooie voorgaande editie en vooruit naar een veelbelovende tiende editie. Het tweede lustrum geeft alle reden om nog meer uit te pakken dan anders. En dat gaat ook gebeuren. Dat betekent dat dit jaar nog meer toppers in actie zullen komen.
Naast de zeer professionele muzikanten, worden de nummers gezongen door de crème de la crème van de Nederlandse zangers en zangeressen in de wereld van de klassieke muziek. Zoals Petra Berger, die al vaak tijdens Kerstconcerten in Delft in actie kwam en het publiek betoverde met haar stem. Of Wendy Krikken, één van de beste sopranen van het land. Tenor Jorge Castro behoeft, voor wie 'm ooit in actie zag, geen uitleg. Hij zorgde in het verleden al bij vele bezoekers van Kerstconcert in Delft voor centimeters dik kippenvel. Hij komt ook dit jaar vanuit Argentinië naar Nederland gevlogen voor Kerstconcert in Delft. Nieuw is het aanstormende talent Jasper Leever, waar we volgens kenners in de toekomst nog veel van zullen horen. Hun gouden klanken worden zoals gebruikelijk begeleid door pianovirtuoos Jan Vayne. De muzikale leiding is in handen van Gerard Breas. Verder kan vrijdag 16 december worden genoten van het 130-koppige koor van de Westlandse Koorvereniging Musica en de doedelzakspelers van de Dutch Pipers and Drums. En nog meer dan voorgaande jaren kan en mag het publiek meezingen.
Wilt u dit niet missen? Bestel dan nu uw kaarten via de website www.kerstconcertindelft.nl, bel naar 015 - 214 39 12 of kom langs op kantoor bij RODI Media zh aan de Energieweg 3 in Delft.