De Lief & Stoer-hoek met bijzondere luxeproducten voor huisdieren van Beestenspul.
De Lief & Stoer-hoek met bijzondere luxeproducten voor huisdieren van Beestenspul. Foto: Dennis van den Berg

Uw huisdier extra verwennen? Dan naar Beestenspul

DELFT - Beestenspul staat bekend als 'de winkel vol plezier, voor uw huisdier'. Met Dierendag dichtbij op de kalender loont het de moeite om deze zaak in de Hoven Passage te bezoeken, zodat u uw harige, gevederde of geschubde huisgenoten extra kunt verwennen.

Het is weer bijna Dierendag. Of ze daar veel van merken bij Beestenspul? "Nou en of!" reageert medewerkster Pamela den Os van de dierenspeciaalzaak in de Hoven Passage. "Veel mensen weten niet de exacte geboortedatum van hun huisdier uit hun hoofd, bijvoorbeeld als ze een hond of kat uit het asiel hebben gehaald. Dan is een dag als Dierendag een mooi moment om toch even feest te vieren. Voor de dieren is zo'n dag waarop ze extra verwend worden natuurlijk ook nooit weg."
Beestenspul zat jarenlang op een andere locatie en is begin dit jaar verhuisd van de kant van de Troelstralaan naar de zijde van de Martinus Nijhofflaan. Pamela: "Er komen nog altijd verbaasde klanten over de drempel, die in eerste instantie naar onze oude locatie zijn gegaan. Eenmaal binnen in onze nieuwe winkel slaat hun verbazing om in blijde verrassing. De nieuwe winkel is groter, lichter en veel overzichtelijker."
Beestenspul heeft de extra ruimte van het winkelpand benut om het assortiment aan dierenproducten te presenteren. Er is een nog ruimere keuze dan voorheen in producten als kussens, manden en krabpalen. Er zijn verder diverse luxe artikelen bijgekomen, zoals de producten van Lief en Stoer, die hun naam alle eer aandoen. En is iets onverhoopt niet in huis, dan is het in een oogwenk voor u besteld.
U vindt Beestenspul recht tegenover supermarkt Dirk van de Broek in de Hoven Passage. De dierenzaak is tegenwoordig ook op zondag geopend van 12.00 uur tot 17.00 uur, en op vrijdag koopavond tot 21.00 uur. Meer informatie over de acties rondom Dierendag vindt u in de advertenties elders in dit weekblad en op de Facebookpagina van Beestenspul Delft.