Arjen Cardinaal (links) en Roeland Eckenhaussen van V & W Makelaars adviseren kopers: blijf rustig en gebruik je verstand.
Arjen Cardinaal (links) en Roeland Eckenhaussen van V & W Makelaars adviseren kopers: blijf rustig en gebruik je verstand.

V & W Makelaars: 'Laat je goed adviseren, een huis is geen impulsaankoop'

Als Arjen Cardinaal, makelaar bij V & W Makelaars, toekomstige huizenkopers een welgemeend advies mag geven voor de aankomende NVM Open Huizen Dag van 1 oktober aanstaande, dan is het: "Blijf rustig en gebruik je verstand. Een huis is absoluut geen impulsaankoop, ook al voel je de hete adem van andere belangstellenden voor die woning in je nek. Er komt veel meer bij kijken dan een eenvoudig rondje door een woning tijdens een open huis."
De rol van een aankoopmakelaar wordt nog wel eens gebagatelliseerd, maar Cardinaal drukt huizenkopers op het hart: "Een aankoopmakelaar verdient zichzelf terug, hij neemt een stuk zorg uit handen en heeft een positieve invloed op de onderhandelingspositie van de koper in het aankoop proces. Als je de koop kunt sluiten voor de juiste prijs en voorwaarden, ben je nog gelukkiger met je aanschaf."


V & W Makelaars
Coenderstraat 31, Delft
Tel. 015 – 2142909
www.vwmakelaars.nl