Frank en Jenifer en de kinderen verheugen zich op hun nieuwe woning in de Schoemaker Plantage.
Frank en Jenifer en de kinderen verheugen zich op hun nieuwe woning in de Schoemaker Plantage.

Frank en Jenifer verlaten hun karakteristieke pand voor een nieuwbouwhuis

Frank en Jenifer wonen nu met hun kinderen aan een leuk Delfts straatje aan het water. Het huis is indrukwekkend groot én mooi! Frank woont hier al 40 jaar. Het eerste wat je je afvraagt, is: waarom zou je zo'n mooi authentiek huis in hemelsnaam willen verkopen om in een nieuwbouw te gaan wonen? Frank en Jenifer hebben daar een duidelijk antwoord op: "We zijn geen klussers en dit huis vraagt enorm veel onderhoud. Er moet altijd wel iets gebeuren en daar moeten we dan klusjesmannen voor inschakelen. Ook aan de stookkosten betalen we veel. 'Oud' is leuk, maar 'oud' is ook kostbaar en niet heel comfortabel."

Torenhuis

Tijdens een open dag bij de Schoemaker Plantage viel hun oog al snel op het Torenhuis. "Precies wat we zochten. Als we dit huis verlaten, moet het wel voor iets heel bijzonders zijn. Het Torenhuis is dat. Ook het feit dat de huizen in de Schoemaker Plantage energieneutraal (Nul op de meter) zijn, was voor ons heel belangrijk. Daardoor hebben we nauwelijks stookkosten. Ik denk dat we wel 200 euro per maand besparen!"

De bouw start in oktober 2016. Zoals het er nu naar uitziet krijgt de familie in juni 2017 de sleutel van hun nieuwe huis. Ze kunnen haast niet wachten!