Van links naar rechts: Ko van de Beld, Thessa van de Beld, Lisette Kuit-van Heijningen en Marcha Dijkshoorn.
Van links naar rechts: Ko van de Beld, Thessa van de Beld, Lisette Kuit-van Heijningen en Marcha Dijkshoorn.

Woonwensen worden realiteit dankzij Bergklis.nl – De Ware Makelaar

Bergklis heeft zich vorig jaar versterkt met gecertificeerd makelaar en taxateur Lisette Kuit-van Heijningen. Zij zit reeds twaalf jaar in het vak. "Samen met de twee andere makelaars vormen wij een sterk en ervaren team." Het makelaarsdrietal wordt ondersteund door secretaresse Marcha Dijkshoorn, de steun en toeverlaat van het kantoor.
Dankzij de korte lijnen binnen het team kunnen de cliënten van Bergklis altijd goed geholpen worden. "We kennen elkaars klanten en kunnen hen zodoende altijd te woord staan, ook als hun vaste contactpersoon niet bereikbaar is vanwege bijvoorbeeld een bezichtiging of taxatie."

Social media
De huizenmarkt waarbinnen Bergklis opereert is bijzonder breed en gevarieerd. Van een klein appartement tot een grachtenpand, Bergklis staat kopers en verkopers bij met raad en daad. De makelaars blijven hun kennis van het vak geregeld aanscherpen door cursussen en trainingen op hun vakgebied te volgen. Een ander kenmerk van de hedendaagse werkwijze van Bergklis is het intensieve gebruik van social media om de woningen bij een gericht publiek onder de aandacht te brengen.
Via het internet kunnen mensen zelf als makelaar optreden. Bij Bergklis signaleren ze die trend, maar: "We zien toch vaak gedurende het proces dat de meesten toch een makelaar inschakelen vanwege zijn vakkennis en ervaring. Voor de kosten hoeven de mensen het niet te laten. De courtages zijn goed betaalbaar en de makelaar verdient zich al snel terug bij aankoop en verkoop." Over de woningmarkt gesproken: ook bij Bergklis merken ze dat de markt weer de opgaande lijn te pakken heeft. "Van de woningen waarmee we de laatste tweeënhalve maand met de verkoop zijn gestart, is 70 procent inmiddels verkocht", rekent Thessa van de Beld voor.
Het Bergklis-team hoopt u tijdens de NVM Open Huizen Dag op zaterdag 1 oktober te mogen begroeten. "We kunnen snel schakelen. Als u zaterdag een huis hebt bezichtigd dat u wel aanstaat, kunt u contact met ons opnemen of bij binnenlopen. Dan kunnen we maandag al samen met u een tweede bezichtiging gaan doen."
Bergklis.nl – De Ware Makelaar is gevestigd aan de Koornmarkt 26 in Delft. Tel. 015 – 2132441, website: www.bergklis.nl.