Ronald Roepman ziet woningen weer binnen een week van de markt gaan.
Ronald Roepman ziet woningen weer binnen een week van de markt gaan.

Roepman ziet steeds meer huizenkopers kiezen voor turn-key

Enthousiast. Vraag Martijn Sinnema van Roepman Makelaardij hoe hij over de huidige woningmarkt denkt, en hij wordt het: "Je merkt dat het vertrouwen bij de consument terug is, mede dankzij de lage rentestand. Het aantal taxaties van woningen groeit weer, mensen schromen niet langer om een aankoopmakelaar in de arm te nemen." Bij sommige huizen die in de verkoop worden gezet, valt de beslissing vaak al binnen een week. Daarnaast zien mensen weer mogelijkheden om - in plaats van te investeren in hun huidige woning - te kiezen voor een andere, doorgaans grotere woning.
Opvallend daarbij is de wens van veel aspirant-kopers om hun huizen turn-key aan te schaffen: geen grootscheepse verbouwingen voorafgaand aan de verhuizing, maar direct erin trekken. Roepman Makelaardij is naast een makelaarskantoor ook een kantoor voor al uw taxaties en kan hierbij zodoende een rol van betekenis vervullen. "In Delft is Ronald Roepman zelfs de enige NVM-makelaar die als WOZ-taxateur werkzaam is."
Wie in oktober/november zijn huis via Roepman Makelaardij te koop aanbiedt, profiteert van een speciale actie: er worden dan geen kosten voor de fotografie van de woning voor op Funda.nl in rekening gebracht.

Roepman Makelaardij
Molslaan 43, Delft
Tel. 015 – 2134134
www.roepman.nl