Het team van Björnd Makelaardij is klaar voor een nieuwe editie van de NVM Open Huizen Dag.
Het team van Björnd Makelaardij is klaar voor een nieuwe editie van de NVM Open Huizen Dag.

Björnd Makelaardij geniet van de 'lente' op de huizenmark

Iedereen met kennis van de makelaardij heeft het erover: het zijn mooie tijden voor huizenkopers en –verkopers. Kandidaat-makelaar Bart Hendriks van Björnd Makelaardij kan daarover meepraten. "Ik zit al sinds het einde van de jaren 1990 in de makelaarswereld. Toen was de huizenmarkt net zo 'booming' als nu", haalt hij herinneringen op. "In de crisisjaren haalden we graag herinneringen op aan die 'goeie ouwe tijd', zoals we het gekscherend noemden. Maar het bleef een feit, dat het door het ineenstorten van de woningmarkt een stuk minder leuk werken was. Je helpt mensen toch bij een van de grootste aankopen van hun leven, en als je ziet hoe moeizaam het in de crisisjaren was om kopers te vinden waardoor mensen veel te lang met dubbele maandlasten moesten blijven rondlopen… Verschrikkelijk."
Anno 2016 is het tij gekeerd. En hoe! De makelaars van Björnd Makelaardij kennen werkelijk geen moment rust en vliegen van hot naar her. "Soms is een huis nog geen week op de markt, en het is al verkocht. Ongekend", vindt Hendriks, die toegeeft best te genieten van die drukte. "Het is lang genoeg kommer en kwel geweest op de huizenmarkt. Mensen kunnen weer het huis van hun dromen kopen en ze zijn daarnaast vaak binnen een meer dan redelijke termijn van hun oude woning verlost."

Aankoopmakelaar
Tijdens de NVM Open Huizen Dag op zaterdag 1 oktober zijn de makelaars van Björnd Makelaardij van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat actief. Mensen met woonwensen kunnen de hele dag terecht op het kantoor aan de Oude Delft 103, op de hoek met de Binnenwatersloot. "Heeft u iets op het oog en wilt u dat pand graag eens met een aankoopmakelaar gaan bekijken? Vertel het ons: wij staan u graag te woord en kunnen snel schakelen, zodat er op korte termijn een bezichtiging kan plaatsvinden", geeft Hendriks aan. "Zo kunnen we mogelijke andere kapers op de kust te vlug af zijn." Een aantal leden van het Björnd-team is tijdens de NVM Open Huizen Dag op de baan om bij opdrachtgevers die meedoen aan deze kijkdag te polsen hoe alles verloopt.
Björnd Makelaardij is telefonisch te bereiken via tel. 015 – 2135139. U kunt ook gebruikmaken van de elektronische snelweg: www.bjornd.nl. Hier vindt u een uitgebreid overzicht van de woningen en appartementen waarvoor Björnd het verkooptraject verzorgt.