'Het is mooi om meteen van waarde te kunnen zijn'

DELFT - Wippolder keek zondagmiddag in de rust van het duel tegen Teylingen tegen een 0-2 achterstand aan. Uiteindelijk wonnen de blauwwitten, onder meer door twee goals van Robbie Notenboom.

- Dat is een mooi debuut...
"Ja, doordat ik de voorbereiding niet helemaal mee heb kunnen maken, was het inderdaad mijn eerste wedstrijd. Dan is het natuurlijk mooi om meteen van waarde te kunnen zijn voor het elftal."

- Maakte je je zorgen in de rust?
"Het stond natuurlijk wel 0-2, maar dat vond ik niet verdiend. Ik had zeker het idee dat er een punt te halen viel. Bij mij persoonlijk was het in de eerste helft in mijn rug geschoten, waardoor ik in de rust werd gekraakt."

- En toen volgden er twee goals...
"Ik maakte er inderdaad twee. Ze kwamen allebei voort uit een ingooi. De eerste kopte ik binnen, de tweede controleerde ik met mijn rug naar de goal, waarna ik hem binnen hakte."

- Hoe bevalt het bij Wippolder?
"Onwijs goed. We hebben een heel jonge, frisse en goede groep. Het zijn allemaal relaxte gasten die goed kunnen voetballen, maar ook beter willen worden. Natuurlijk kan ik daarbij met mijn ervaring aan bijdragen, maar ik zal daarbij niet teveel op de voorgrond treden."