Bij Art Deco Style & Light vindt u altijd iets bijzonders voor uw huis.
Bij Art Deco Style & Light vindt u altijd iets bijzonders voor uw huis. Foto:

Designmeubels, hebbedingetjes en meer bij Art Deco Style & Light

DELFT - In Art Deco Style & Light is altijd een variërend aanbod van oude designmeubels en hebbedingetjes te bewonderen. Ook vindt u in deze winkel van Tine Beltman aan de Breestraat 17 een prachtige collectie art deco- en art nouveau-meubelstoffen voor uw stofferingen.

Naast een grote collectie nieuwe Gispenlampen, die in de jaren 1920 zijn ontworpen, is Art Deco Style & Light gespecialiseerd in het restaureren en herstofferen van art deco- en buisframe-meubels. "Mijn specialisatie en passie is het ambachtelijk restaureren en stofferen van oude designmeubels" , legt Tine uit. " Ik probeer dat zo oorspronkelijk mogelijk te doen. Een oude stoel nieuw leven inblazen betekent voor mij dat de authentieke uitstraling behouden blijft. Iedereen kan bij mij een meubelstuk uitzoeken, maar ook eigen meubels kunnen worden aangeboden voor stoffering."
Tine combineert het aanbod van het vakkundig gerestaureerde meubilair met de nieuwe tafels van het merk Tara en levert ook al jaren handgemaakte stalen meubels van de Duitse firma Muller. U vindt in de winkel bijvoorbeeld het mooie bureau, een tv-meubel, een kast en een tafel van Muller.
Meer weten? Kom gerust eens langs, bel 015 – 2126243 of kijk op www.artdecostylelight.nl.