Afbeelding
Foto:

Dorpsgekken, Concerten, Films en Acrobaten bij Lijm & Cultuur

DELFT - Op vrijdag 23 september is Lijm & Cultuur het domein van Dorpsgek. Niet lang daarna: circus, spetterende concerten en film. Allemaal bijzondere samenwerkingen in het jaar dat Lijm & Cultuur 10 jaar bestaat.

Lijm & Cultuur wordt door MONO events van 21.00 uur tot 03.30 uur omgedoopt tot een klein dorp met DJ's, acts, kunst en een dosis gekkigheid. Er wordt een sfeer neergezet die in Delft nog niet bestaat. Dorpsgek is een plek die je zintuigen zal aanvallen op de meest prettige manier. Een plek waar je door de ogen van een Dorpsgek de wereld zal waarnemen.
Circus Louis Knie is van 28 september tot en met 3 oktober bij Lijm & Cultuur te vinden. Meer dan 20 internationale top acts zorgen samen met de nieuwste special effects voor een onvergetelijke ervaring.
Dé Nederlandse Supertramp tributeband Supertramp treedt op vrijdag 30 september voor de allereerste keer op in Delft en zet de Supertramp Paris-live show van '79 integraal op het podium: ruim twee uur genieten.

De Delft Blue Big Band bestaat 20 jaar en de popband Time Flash 30 jaar. Beide bands hebben de jubilea gecombineerd tot een vier uur durende feestavond op zaterdag 1 oktober. Vrijdag 7 oktober zorgt een Openlucht Bioscoop voor een spetterende filmavond met lekkere muziek, speciaal voor jongeren onder de 18 jaar. Kijk op www.lijmencultuur.nl voor alle actuele informatie en on-line tickets. Het koffie-, lunch-, lounge-, werk- en borrelparadijs Experiment Delft is alle werkdagen geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur.